Salonumdaki halılarım açık renk ve çocuklar bir şeyler döktüğünde çıkarması benim için eziyet oluyor.

halı yıkama makinam yok halılar belli dönemlerde yıkamaya veriyorum ama yıkamaya verene kadar kendim silmek zorunda olduğum zamanlarda kullanabileceğim kaliteli ve güzel leke çıkaran bir ürün istiyorum.
Evde halılarınızı silmek için hangi ürünü kullanıyorsunuz ve memnun musunuz?
internetten baktığım kadarıyla Amway loc ve yine amway halı yıkama şampuanından memnun olanlar varmış.
sizler bu ürünleri denediniz mi ? yada bu ürünler dışında halıda leke bırakmayacak hangi ürünü tavsiye edersiniz.
aspirin diye bir deterjan var,ben kullanmadım ama lekeleri çok güzel çıkardığını söylüyorlar
amway iyidir kaliteli
ama evde ufak çocuklar varsa, iyi değil o kadar kimyasallara silmek
organik temizlik yapan bir hoca var. tv ce çıkıyor onun sitesinden araştırın : erkan şamcı
Bana temizlikte yardıma gelen bir bayan var.Geçen halıları valla fairy Platium ile sildi.Tertemiz oldu.Leke falan kalmadı
bende kosla halı elde kullanıyorum malum çocuk olunca lekesiz halı koltuk olmuyor anında müdehale de bir miktar doğrudan döküp bekliyorum bezle siliyorum geçiyor belli bir süre müdehale edemezsem bazıları çıkmıyor ama genel olarak çok güzel
Bende 3 çocuklu bir anne olarak önceleri evde halılarımı silerken denemediğim deterjan kalmamıştı.Ama en son olarak uyguladığım yöntem, mutfakta kullandığım bulaşık deterjanı(fairy)+çamaşır suyu ile baştan siliyorum. ardından da sirkeli bir su yapıp üstünden bi geçiyorum. Sirkeli su ile sildikten sonra hem halılar yeni alınmış gibi yumuşayarak parlıyor hem de sirke en azından mikroplarıda öldürüyor.
Sirkeden sonra biraz içerisini havalandırmak ta gerekiyor.Maalesef..
Bende 3 çocuklu bir anne olarak önceleri evde halılarımı silerken denemediğim deterjan kalmamıştı.Ama en son olarak uyguladığım yöntem, mutfakta kullandığım bulaşık deterjanı(fairy)+çamaşır suyu ile baştan siliyorum. ardından da sirkeli bir su yapıp üstünden bi geçiyorum. Sirkeli su ile sildikten sonra hem halılar yeni alınmış gibi yumuşayarak parlıyor hem de sirke en azından mikroplarıda öldürüyor.
Sirkeden sonra biraz içerisini havalandırmak ta gerekiyor.Maalesef.. 
çamaşır suyu renkleri beyazlatmıyor mu?
çamaşır sularında yoğun kıvamlılardan kullanıyorum ben. çamaşır suyu makina halılarını beyazlatmıyo.
fakat el dokuma kilim ve halılara yinede çok fazla kullanmamak lazım.
halı yıkamacılardan gelen halılarla kendi sildiğim halıları karşılaştırdığımda benım sildiklerim daha ışıl ışıl duruyo. ama malesef heryer beton yığını olduğu için günümüz şartlarında bende dönem dönem halılarımı halı yıkatmaya veriyorum.
Amway loc veya amway halı yıkama şampuanını deneyeniniz oldu mu arkadaşlar bu ürünler hakkında bilginiz var mı ? yada çevrenizde memnun kalanlar ?
vanish kullanıyorum.herkese tavsiye ederim