0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sanırım başlık biraz güzel Türkçe'mizin azizliğine uğramış kuş,kedi,köpek diye yazınca dedim hayvan da mı dağıtmaya başlamışlar
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsanırım başlık biraz güzel Türkçe'mizin azizliğine uğramış kuş,kedi,köpek diye yazınca dedim hayvan da mı dağıtmaya başlamışlarkedinin numumesi nasıl olacak pati mi gönderecekler
Numune isteyen birkaç kişiye bu yazıyı yazmışlar Merhaba .... Bey,Numune gönderimine son verilmiştir. Sayfamızda ara ara yarışmalar yapılacak ve ödüller verilecektir. İlginiz için çok teşekkür ederiz. İyi günler diliyoruz.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinNumune isteyen birkaç kişiye bu yazıyı yazmışlar Merhaba .... Bey,Numune gönderimine son verilmiştir. Sayfamızda ara ara yarışmalar yapılacak ve ödüller verilecektir. İlginiz için çok teşekkür ederiz. İyi günler diliyoruz.buna üzüldüm dolu pisi bakıyorum ben ya. hep geç kalıyorumLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinburaya girin orada ev yemeği değil goody mama uygulamasında 10 tane arka arkaya paylaşım yapın daha sonra mail adresinizi kontrol edin kesinlikle mailiniz gelir 2,5kg goody mama gönderiliyor kendi facenizden arkadaşınızın veya tanıdıklarınızın facesindende yapın bu şekilde paylaşım ben öyle yaptım evimde sokaktaki canlar için stoğum oldu.Neredeyse bütün kışı evimin çevresindeki pisicikler tok geçirdiler bide camın önünde sıraya giriyorlar resmen yemek yemek için ) ayrıca çok sıkışırsanız mama konusunda goody'ye yazın onlar kesinlikle uygulama harici mama yollarlar size sokaktaki canlar için gerekirse birde resim ekleyin kedileri beslerken görülsün mesajınızdasevgiler
3 paket kuş yemim geldi benim