0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
tam anlayamadım nasıl bir test acaba daha önce katılan var mı? hediyeyi de yazsalarmış keşke
Ben bir kere katıldım 20 25 dk sürdü 30 TL aldım çıktım.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBen bir kere katıldım 20 25 dk sürdü 30 TL aldım çıktım. ürün diyo ama nakit mi verdilerdi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBen bir kere katıldım 20 25 dk sürdü 30 TL aldım çıktım. ürün diyo ama nakit mi verdilerdi Anketten ankete fark ediyor kiminde nakit veriyorlar kiminde ödül benim gittiğimde bana akıllı telefonda teknosa uygulamasını test ettirmişlerdi 30 TL nakit vermişlerdi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBen bir kere katıldım 20 25 dk sürdü 30 TL aldım çıktım. ürün diyo ama nakit mi verdilerdi Anketten ankete fark ediyor kiminde nakit veriyorlar kiminde ödül benim gittiğimde bana akıllı telefonda teknosa uygulamasını test ettirmişlerdi 30 TL nakit vermişlerdi iyiymiş