arkadaşlar internette dolaşırken bi dizi izlemek için tıkladım birden böyle bir yazı belirdi telefonunuza virüs girdi, bataryanızın çabuk bitmesine telefonunuzun yavaşlamasına, vb vb neden olabilir virüsü silmek için tamam a basın diye ben de sayfayı kapadım fabrika ayarlarına döndürdüm sd kartı da çıkarıp tarattım pc de .... ama kalım karıştı başka bir işlem yapmam gerekir mi?

telefonu aldığımda bi virüs programı koymuşlardı ama tıklayıp satın almak gerekiyor diye (satın almadan kullanılmıyor demo sürümü bile yoktu) silmiştim...
Virüs değil program kurdurmak için bir yalan reklamla karşılaşmışsın. Tamam deseydin program inecekti.
Aldatmaca amaçlı işlem fabrika ayarlarına dönmeniz bile gerekmiyordu.
Arkadaşlar android marketlerde çok sık virüslü dosya paylaşıyorlar.. İndirirken dikkatli olun.. Sağlam bir antivirüs varsa tarama yaptırın.. Şunu unutmayın, hiç bir virüs pc veya telefonunuza indiği zaman ben geldim demez..

Bu sadece aktif olmayan kullanıcıları kandırmak için yapılan basit hilelerden bir tanesidir.. Andorid marketten çok sık dosya indirmenizi tavsiye etmem.. Çok güvendiğiniz firmaların uygulamaları hariç rastgele dosya indirmeyin..
bu sabah banada aynısı oldu şapşal kuşu aralardan geçiricem derken alttaki reklama tıkladım virüs var dedi
Gözün seveyim iphone
İşletim sistemi paralı olacak yoksa reklama kurban oluyorsun