hayret bisey neden o zaman 3 gun boyunca ilk bin kisi yazdilar
dünden söylemiştim ankete katılan 1000 kişi bulamadıukları için böyle bir uygulama yapmış olabilirler. glh_nında dediği gibi bir noktayı unuttular desen, oraya birde ilk yazmışlar güvenim kalmadı bu siteye, daha girmem.
ya şikayet vara falan yazsak bişi çıkmazmı
arkadaşlar mailede cevap gelmiş. Aynen aktarıyorum.
Sayın üyemiz,
Ankete katılan her 1000. (bininci) kişi hediye kazanacaktır. Üyelerimiz ay sonlarında Hediye Kazananlar ve Katıldığım Anketler sayfalarında açıklanmaktadır.
Saygılarımızla;
renklibir.com Üye Hizmetleri
ya aynı maili bana da atmışlar bu da demek oluyo ki bunu bilerek yaptılar ve bide utanmadan bişi yazmışlar herkese aynen yolluyolar bu tamamen sahtekarlık ya sinirlerim bozuldu kızcam şimdi herkes mail atsın bence küçük oyunlarla hilelerle sitenin itibarını nasıl zedelediklerini anlasınlar
soruma gelen cevaba hala inanamıyorum anket sayfasının kopyası var elimde yazanda aynen şu: ilk 1000 kişiye .... hadi diyelimki nokta koymayı unuttunuz ama ilk yazısı nerden geldi açıklarmısınız resmen kandırdınız bizi herkes gibi benimde sitenize olan güvenim sıfırlandı nasıl böyle bişey yaparsınız hala inanamıyorum sizin gibi bi siteye hiç yakışmadı
bu maili yolladım aynen daha da sinirim geçene kadar hergün yazarım bişiler
Evet ne desen haklısın glh_n hadi nokyatı unuttular ilk yazısı ne demek oluyor. Tam bir fiyasko yaptılar yani...
Sayın üyemiz,
Ankete katılan her 1000. (bininci) kişi hediye kazanacaktır. Üyelerimiz ay
sonlarında Hediye Kazananlar ve Katıldığım Anketler sayfalarında
açıklanmaktadır.
Saygılarımızla;
renklibir.com Üye Hizmetleri
banada gelen mail buu renklibir zaten işe yaramazdı kanıtlanmış olduu

hakkımızı aramamız lazımm resmen kandırmaca bu
ben bu kadar yazıyı okudum hala elektronik bir arıza olduğunu düşünüyorum. ben de dün anketyi doldurdum gece 2 de bayağıda heyecanlandım ama bu kadar kızgın değilim sanırım daha önce hediye kazandığım için...
eski katıldığımız anketleride değiştirmişler...
yeni çorba anketi var sitede