benim kafamı karıştıran olay tc kimlik no istemeleri..
bir çok numune geldi şimdiye kadar..
bir çok siteden hediyeler kazandık ama hiç biri tc kimlik no istemedi.
tc kimlik no olmadanda adresimize hediye/numune yollayabiliyorlar
bunların tc kimlik no isteme amacı ne?
bu durum kimsenin kafasını karıştırmıyor mu?
bende anketlere katılıyorum ama bir tarftan içimde bir kurt var bu konuda
arkadaşlar ben siteye mail attım bu ilk 1000 olayıyla ilgili cevaplarlarsa buraya yazarım
bence tc no istemelerinin nedeni
hayali üyelikler alınmasını önlemek içindir
doğum tarihi isim ve soyisim gerçek mi diye bakacaklar o yüzdendir herhalde
Her ay Açık Artırma bölümünden aynı üyemiz sadece bir hediye kazanabilmektedir. Böylece, daha çok sayıda üyemizin hediye kazanması sağlanmaktadır. Ay sonunda T.C. kimlik numarası kontrolleri sırasında aynı kimlik bilgilerine sahip üyemizin birden fazla üyelik açarak hediye kazandığı tespit edilirse sadece tarih ve saat itibariyle ilk kazandığı hediye kendisine verilir, diğer hediyelerini kazanma hakkını yitirir ve diğer üyelikleri iptal edilir.
üyelik sözleşmesinde yazıyo
ben gece yanı 12 bucuk gıbı falan anlketi yeni yayınladıgında ılk ankete katıldıgımda ılk 1000 kişi diyordu acaba gonderılen msj içinmi degıstırdıler 1000.kısı dıye yoksa arkadsın dedıgı gıbı cokda guclu bır sıte deılkı okadar gonderım yapsın gorcez ayın sonunda
arkadaşlar mailede cevap gelmiş. Aynen aktarıyorum.
Sayın üyemiz,
Ankete katılan her 1000. (bininci) kişi hediye kazanacaktır. Üyelerimiz ay sonlarında Hediye Kazananlar ve Katıldığım Anketler sayfalarında açıklanmaktadır.
Saygılarımızla;
renklibir.com Üye Hizmetleri
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
inanmıyorum ya bunu yapmış olamazlar bende anket giriş sayfasının kopyası var hatta 4. sayfada göstermiştim eğer kıvırırlarsa uğraşalım ya ne demek bu ya
bizdede öyle canım... ilk 1000 kişi diyorlardı. sapıtıklar
kendilerince sitede hareketlilik yaptılar o zaman ya bi yere yazıp hakkımızı arayabilirmiyiz