daha önceki aylarda katıldıysanız ilk 1000. kişiye verilecektir. yazıyordu. neyse tartışmanın bir anlamı yok. cevap gelince eklerim buraya. umarım hata yoktur. iyi geceler arkadaşlar
yok cnm daha önceki aylarda hep 1000. kişiye veriliyodu buna kazananlar bölümündende bakabilirsin çünkü ben her akşam düzenli olarak katılıyodum ordan biliyorum
daha önceki aylarda katıldıysanız ilk 1000. kişiye verilecektir. yazıyordu. neyse tartışmanın bir anlamı yok. cevap gelince eklerim buraya. umarım hata yoktur. iyi geceler arkadaşlar 
katıldığım anketler bölümünden kopyaladım
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
ya anlamadığım anket her gün ama ay dan bahsediyo anket sonuçlarında ay sonunda açıklanacak diyo
kazanılan hediyeleri toplu kargo yapacaklardır

:P:P
evet glh_n katıldığım anketlere baktım. dediğin gibi daha öncekilerde ilk yazmıyor. yanlışlık yoktur. anketlere katılmaya devam.
ilk 1000 kişiye nasl vercekler bende bilmiyorum ins verirler ama bide gülhan ayda 1kez demişin ama ilk 1000. diyince hepsini kapsaması lazım oyle degilmi boyle bi sınırlama yanlıs olur ilk 1000 se 1000 olmalı diye dusunuyorum
Bugün ankete katılan 1000. kişi ..... kazanacak yazısı var. demekki o 1 defaya mahsus bir kampanyaydı.Bu arada sabahleyin alışveriş merkezinde v slicer gördüm fiyatı 5 TL idi
Dün 1000 kişi yazıyordu bugun aşagidaki gibi nokta koymuşlar,demekki dün unutmuşlardı dograyıcı için nokta koymayi
bugun katildiğim anketlere baktımda aşagidaki gibi yazılmıştı
Ankete katılan 1000. kişi V Slicer Pratik Doğrayıcı kazanacaktır.
demekki katılım fazla olsun die farklı bir baslık kullandılar