ben geçen gün donan ekrandan kazandığı hediye gelmedi diye aradım perfettiyi (yanlış yazmış olabilirim kusura bakmayın) daha önce 2kez mail atmama rağmen hediyemin gelmediğini söyledim adımı ve cep numaramı aldı ilgileneceğini söyledi bugünde mail atmışlar maillerinde sorun varmış tekrar atarmısınız demişler bende tekrar yolladım bilgilerimi bakalım gelecekmi
ben geçen gün donan ekrandan kazandığı hediye gelmedi diye aradım perfettiyi (yanlış yazmış olabilirim kusura bakmayın) daha önce 2kez mail atmama rağmen hediyemin gelmediğini söyledim adımı ve cep numaramı aldı ilgileneceğini söyledi bugünde mail atmışlar maillerinde sorun varmış tekrar atarmısınız demişler bende tekrar yolladım bilgilerimi bakalım gelecekmi
banada numarayı verebilirmisin
googleye perfetti van melle yazınca çıkıyor site. iletişimden öğrenebilirsin numaraları:))
benim donan ekrandaki hediyeyi göndemişler bugün kargoya verdik diye mail gelmiş:))
evet bugünkü mailleşmeden sonra benimkilerde bugun yollanacakmış.
benim şekerler geldi:)) üstelik bu sefer içinde 10 paket var:))
oh be sonunda benim şekerlerde geldi biraz geç geldi şaşırdım saat yedi buçuk sekiz de kapı çalınca banada 9 tane geldi o kadar form göndermeye çalıştım aradım falan bari 10 olsaydı