Gönderen Konu: Okuduğumuz, tavsiye edebileceğimiz kitaplar  (Okunma sayısı 1837 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı turuncu993

• Usta Kampanyacı
Okuduğumuz, tavsiye edebileceğimiz kitaplar
« : 13 Şubat 2014, 17:39:29 »
Milletçe çok okumaya meraklı olmadığımız kesin ama ben kendi adıma küçüklüğümden beri kitap okumayı çok severim..İnsan başka dünyalara yolculuk yapıyor:) Bu aralar okuduğunuz, ya da daha önceden okuyup tavsiye edebileceğiniz kitaplar varmıdır arkadaşlar??Ben en son Zülfü Livaneli-Serenad okudum ve inanılmaz etkilendim.şiddetle tavsiye ederim..
  Diğer tavsiye edebileceklerim.
Jean Christophe Grange tüm kitapları..Hepsini okudum enteresan bir beyin:)
Dan Brown kitapları
Canan tan-en son yürekler ölür
 Aklıma geldikçe yazarım.şimdilik bu kadar:)
Şans gel bana gel bana gel bana...

Çevrimdışı emk87

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
  • şansım daim olsun inşallah =) aminnnn
Ynt: Okuduğumuz, tavsiye edebileceğimiz kitaplar
« Yanıtla #1 : 13 Şubat 2014, 18:34:50 »
Zülfü livaneli kardesimin hikayesi
Ayşe kulin kitaplarının hepsi
Ahmet Ümit Beyoğlunun en güzel abisi çok beğendiğim kitaplardır

Çevrimdışı C.K.

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 13 Şubat 2014, 18:57:37 »
Ted Dekker öneriyorum (Özellikle Çember Serisi kurgu bakımından eşine rastlamadığım orijinallikte bir fantastik baş yapıt) . Stieg Larsson, Tess Gerritsen. Saydıklarınızın haricinde ilk aklıma bunlar geldi zevk meselesi ama hangi kitabını alırsanız alın mutlaka beğeneceğiniz türden yazarlar.
Bir de okumadıysanız Sir Arthur Conan Doyle ile Sherlock'a doyabilirsiniz :D Ama en favori yazarım Alexsandre Dumas aslında oğlu da güzel yazıyor ama sadece 1 kitabı var maalesef. Kamelyalı Kadın, Monte Cristo Kontu tavsiyemdir.
Lisa Gardner'ın da iddialı kitapları var. Çıtır çerez türünden kitaplar ararsanız eğer (hani şu bir oturuşta biten kolay okunan kitaplardan) kesinlikle Ahmet Şerif İzgören! En kitap okumayı sevmeyen insan bile yarım saatte bitirdi kitabı gözümün önünde.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı gizgizar

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 13 Şubat 2014, 20:01:14 »
grange öneririm..gerilim seviyorsanız

Çevrimdışı catpat07

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 14 Şubat 2014, 22:39:53 »
Kitap konusu biraz sıkıntılı aslında. Ben de çok okurum hatta abartırım okumayı. Benim önerdiğimi başkası beğenmez başkasının önerdiğini ben beğenmem zevk meselesi olduğu için her kitap bizi sarmıyor. Şu anda öneri üzerine hasan ali toptaş-gölgesizler okuyorum ama pek sarmadı beni. İskender pala çok seviyorum.efsane ve od kitaplarını çok sevdim.amin malouf bütün kitaplarına bayılıyorum.tarzım tarihi kitap. Çerez kitap için ahmet batman soğuk kahve yi öneririm. Sabah uykumu pek sevmedim de soğuk kahve güzeldi.
:)