bende avon kazanmıştım canım oyüzden sordum,bugün selva paketi getirdi bana yurtiçi kargo avon gelmemişti, demekki avon yarına kaldı benim
arkadaşlar ismi listede olmayıpta kendisine hediye gelen varmı bana sadece mail gelmiş hediyeniz kargoya veril di diye ama ismim listede yok
arkadaşlar benide geçen cuma aradılar pasta kazanmışım yarın gelicek

herkese teşekkürler kazanan arkadaşlarada tebrikler
arkadaşlar ismi listede olmayıpta kendisine hediye gelen varmı bana sadece mail gelmiş hediyeniz kargoya veril di diye ama ismim listede yok
Bana da mail geldi, adım listede yok. Hediyeniz kargoya verilmiştir diyor mailde ama gelen bir kargo da yok

Mail mi atsak?
arkadaşlar benide geçen cuma aradılar pasta kazanmışım yarın gelicek
herkese teşekkürler kazanan arkadaşlarada tebrikler
Eğer siz de İstanbul ya da Ankara'da oturuyorsanız bu yıl başında çok özel bir pasta sizin olabilir.
Böyle diyordu ama neyse geç olsun da güç olmasın

afiyet olsun.
Bana da mail geldi, adım listede yok. Hediyeniz kargoya verilmiştir diyor mailde ama gelen bir kargo da yok
Mail mi atsak?
erteb o mail herhese geldi indirimi kastediyolar
evet indirim ama o bile ortada yok
Mail mi atsak?
erteb o mail herhese geldi indirimi kastediyolar
ne güzel indirimimi kargoya vermişler demekki

ne saçma bi mail
geçen adım olmadığı halde banada o mail gelmişti bu gün tekrar mail gelmiş day mod dan kazandığınız çoraplar bugün kargoya verilmiştir diyor çok şaştım bu işe