aradım söyledim pazartesi bi tane daha göndericem dedi:D
aradım söyledim pazartesi bi tane daha göndericem dedi:D
Nasıl olur filan demedimi yanii? O halde beklenen birşey di desenize...
Pillerden açtı kapıyı, hemen durumu çaktım anot ve katotlarıda uygun şekilde taktım isterseniz geri göndereyim dedim:D ama cidden öyle çalışmmıyo içinde 1 tane motor vardır muhtemelen 2 de küçük kablo motor bozuktur ee geriye ne kalıyo e kıytırık motor işte made in china bozuk çıkması muhtemel yani.
Pillerden açtı kapıyı, hemen durumu çaktım anot ve katotlarıda uygun şekilde taktım isterseniz geri göndereyim dedim:D ama cidden öyle çalışmmıyo içinde 1 tane motor vardır muhtemelen 2 de küçük kablo motor bozuktur ee geriye ne kalıyo e kıytırık motor işte made in china bozuk çıkması muhtemel yani.
Yani o kadar kişinin içinden hak kazandınız sonuçta iyi yapmışsınız bildirmekle , umarım düzgün bir şekilde yollarlar bu sefer...
Umarım. Teşekkürler iyi dilekleriniz için.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin
sağlık seti kazandınız diyolar 1 tane masaj aleti göndermişler ne biçim iş bu neresi set bunun:)

İlginç bir aletmiş oturak gibi duruyor;D
Şanslısın valla elindekini tamir ettir kendi kullan yeni geleni de satarsın
alet bi motordan oluşuyo zaten tek para eder yeri o 20 liralık aletin tamir ettirsem 2-2 4 lira yol parasından sen hesap et

Beni gıcık eden nokta şu tamam promosyon amaçlı hediye fakat kazanırken "e iksir sağlık seti" kazandınız diyorlar fakat eve gelince hediye oluyor "mini masaj aleti". zaten 20-25 kişi var kazanan neyin hesabını yapıyorlar anlamadım.
alet bi motordan oluşuyo zaten tek para eder yeri o 20 liralık aletin tamir ettirsem 2-2 4 lira yol parasından sen hesap et 
Beni gıcık eden nokta şu tamam promosyon amaçlı hediye fakat kazanırken "e iksir sağlık seti" kazandınız diyorlar fakat eve gelince hediye oluyor "mini masaj aleti". zaten 20-25 kişi var kazanan neyin hesabını yapıyorlar anlamadım.
yanlışınız var linke bakarsanız görürsünüz

set değil
İlk 210.ye, 310.ya, 410.ya, 510.ya, 610.ya, 710.ya, 810.ya, 910.ya 1010.ya, 1110.ya Mini massager el masaj aleti hediye ediyoruz.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin