0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar ismi listede olmayıpta kendisine hediye gelen varmı bana sadece mail gelmiş hediyeniz kargoya veril di diye ama ismim listede yok
arkadaşlar benide geçen cuma aradılar pasta kazanmışım yarın gelicek herkese teşekkürler kazanan arkadaşlarada tebrikler
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar ismi listede olmayıpta kendisine hediye gelen varmı bana sadece mail gelmiş hediyeniz kargoya veril di diye ama ismim listede yokBana da mail geldi, adım listede yok. Hediyeniz kargoya verilmiştir diyor mailde ama gelen bir kargo da yok Mail mi atsak?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar ismi listede olmayıpta kendisine hediye gelen varmı bana sadece mail gelmiş hediyeniz kargoya veril di diye ama ismim listede yokBana da mail geldi, adım listede yok. Hediyeniz kargoya verilmiştir diyor mailde ama gelen bir kargo da yok Mail mi atsak?erteb o mail herhese geldi indirimi kastediyolar