enavcı coştu bunda. tebrikler
oncenin acisini cikartiyorum

herkese tebrikler
ya bende kazanmak istiyorum adımı görmek istiyorum
Merhaba

13–16 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirdiğimiz Shiseido tıkla kazan yarışmamız ile ilgili sonuçları açıklıyoruz:)
“Shiseido bu sene kuruluşunun kaçıncı yılını kutluyor?” sorusuna “140” doğru yanıtları ile sıralamaya giren 50ml.Bio Performance Advanced Super Retitalizer Creme kazanan üyelerimiz;
Pınar Nergiz
Selin Turan
Su Damlası Büşra
Nisan Yılmaz
Eser Ercan
Son-Gül Canyurt
Aysegul Tugcu Kibarer
Soner Basavul
Ceren Turkan
Ayşe Şenerr olmuştur.
* Shisiedo tıkla kazan yarışmamıza göstermiş olduğunuz yoğun ilgi için tüm Tekin Acar Cosmetics takipçilerine teşekkür ederiz. Kazanan üyelerimizi tebrik eder ve Shiseido Bio Performance Advanced Super Retitalizer Creme iyi günlerde kullanmalarını dileriz...
ya çok güzel bi hediye kazandılar cidden tebrikler kendimi şu listede görsem çok sevinicem
şimdi baktım da altta fotoğrafta farklı isimler yazılı
görseldeki kazananların isim listesi ile diğer kazanan isim listesi aynı değil

sanırım hata yapmışlar..görselde paylaşılan doğru diye düşünüyorum.
ama her iki koşulda da ben herzamanki gibi Y o k u M!
Merhaba

21–24 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirdiğimiz Mango tıkla kazan yarışmamız ile ilgili sonuçları açıklıyoruz:)
“Mango’nun yeni parfümü Lady Rebel Rock Deluxe ambalajının üzerinde bulunan logo, Lady Rebel kızının hangi yönünü temsil etmektedir?” sorusuna “Rock – Barok – Asi Prenses” doğru yanıtları ile sıralamaya giren 100ml.Mango Lady Rebel Rock Deluxe kazanan üyelerimiz;
Gizem Tanrıkul
Nebahat çetiner
Ebru Civan Şefkat
Nebahat Ertuğ
Manolya Orkutarlar
Elvan Hatipci
Nahide Aladağlı
Mért Sever
Çağla Zengül
Fatmanur Yanık Toy olmuştur.
* Mango tıkla kazan yarışmamıza göstermiş olduğunuz yoğun ilgi için tüm Tekin Acar Cosmetics takipçilerine teşekkür ederiz. Kazanan üyelerimizi tebrik eder ve Mango Lady Rebel Rock Deluxe iyi günlerde kullanmalarını dileriz...