pes etmeyin arkadaşlar valla belli olmuyo 3-4 aydır katılıyorum kazancağıma benimde umudum yoktu, beklemediğin zamanda birden kazanmışım ,bide tekin acarı çok beğendim, krem hediyemi hemencek ups kargoya vermiş banada gönderildi diye mesaj atmış valla helal olsun tekin acar kaliteli firmaymış doğrusu uğraşlarıma değdi bende teşekkür dileklerimi ilettim
tekin acardan parfüm kazanmıştım satayım dedim meğer testermış. iki gündür geri almaya uğraşıyorum. kazanınca sevmeseniz bile(benim gibi) sakın satayım demeyin :DDDD
tekin acardan parfüm kazanmıştım satayım dedim meğer testermış. iki gündür geri almaya uğraşıyorum. kazanınca sevmeseniz bile(benim gibi) sakın satayım demeyin :DDDD
aslında tester ürünleri daha kalıcı oluyor:)
aslında tester ürünleri daha kalıcı oluyor:)
valla alıcı hiç beğenmedi
takas yapalım valla ben beğenirim
Merhaba

12–14 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirdiğimiz Elizabeth Arden tıkla kazan yarışmamız ile ilgili sonuçları açıklıyoruz

“8 Hour Skin Protectant- cilt bakım kremi hangi yıl yaratıldı? sorusuna “1930” doğru yanıtları ile sıralamaya giren Elizabeth Arden Eight Hour Bakım Seti kazanan üyelerimiz;
Ayşe Şenerr
Mediha Orulkaya
Merve Yalçın
Nilay Bas
Sevgi Pıtırcıgı olmuştur.
* Elizabeth Arden Eight Hour Bakım Seti tıkla kazan yarışmamıza göstermiş olduğunuz yoğun ilgi için tüm Tekin Acar Cosmetics takipçilerine teşekkür ederiz. Kazanan üyelerimizi tebrik eder ve Elizabeth Arden Eight Hour Bakım Setlerini iyi günlerde kullanmalarını dileriz...
çok güzel ürünler kazandılar güle güle kullanın
Kazananlara tebrikler. Güzel günlerde kullanın.
Merhaba

16–18 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirdiğimiz Elizabeth Arden tıkla kazan yarışmamız ile ilgili sonuçları açıklıyoruz

“Cosmic Radiance Britney Spears’in lanse ettiği kaçıncı parfüm?” sorusuna “10” doğru yanıtları ile sıralamaya giren 50ml. Cosmic Radiance kazanan üyelerimiz;
Canan Zerkinli
Yusuf Işık
Selda Onay
Nazlı Şentürk
Bahadır Özavar olmuştur.
tebrikler canan
cevap 10muymuş yaw. 6 diye hesaplamıştım