Gönderen Konu: @GoldenRoseTr (13 Şubat)  (Okunma sayısı 953 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı timsah

• Usta Kampanyacı
  • Huzur İsyanda!!
@GoldenRoseTr (13 Şubat)
« : 11 Şubat 2014, 16:14:11 »
#AşkımBenim hashtag’li yarışmamız başlıyor yapman gerekenler çok basit önce yarışma kurallarımızı oku. Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

#AşkımBenim Twitter Yarışması Katılım Koşulları

Twitter üzerinde 11 Şubat Salı günü saat 15.00’da başlayacak ve 13 Şubat Perşembe günü saat 17.00 itibariyle bitecek yarışmanın sonunda, gelen doğru cevaplar arasından Golden Rose Jurisinin seçeceği 10 talihli önceden belirlenmiş ve Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin’de saklı olan 14 Şubat hediyesini kazanacak.
- Yarışma 11 Şubat, 12 Şubat ve 13 Şubat tarihlerinde saat 15.00 ve 17.00 saatleri arasında gerçekleşecektir.

- Hakaret, spam, kötüleme, rakip provokasyon içeren uygunsuz ve alakasız tweet’ler değerlendirmeye alınmayacaktır.
- Yarışma Twitter üzerinden kurgulanacak. Başka bir içeriğe yazılan yorumlar dikkate alınmayacaktır.
- Yazacağınız tweet’in değerlendirmeye alınabilmesi için mutlaka #AşkımBenim hashtag’i ile hediye edilecek doğru ürün linkini twitter’da paylaşmanız gerekmektedir.
- Yazılan doğru linkler arasından Golden Rose Jurisinin değerlendirmesiyle 10 kişi ödül almaya hak kazanacaktır.
- Bir yarışmacı en fazla bir kez hediye kazanabilir.
- Kazanan kullanıcılarımız 14 Şubat Cuma günü saat 15.00 itibariyle facebook ve twitter sayfamızdan açıklanacaktır.
- Talihlilerin; 17 Şubat Pazartesi günü saat 16.00’a kadar iletişim bilgilerini Twitter üzerinden Mesaj yoluyla iletmeleri gerekmektedir. Belirtilen tarihe kadar iletişim bilgilerini yollamayan talihliler, ödüllerden faydalanamayacak ve bu durumdan Golden Rose sorumlu tutulamayacaktır.
- Kazanan talihlilerin ödüllerinin gönderimi 18 Şubat Salı günü yapılacaktır.
- Golden Rose çalışanları kampanyaya katılamaz.
- Golden Rose dilediği zaman yarışmayı durdurma ve değiştirme, yarışma kurallarında değişikliğe gitme hakkını saklı tutar.
- Yarışmaya katılanlar, bu şartları kabul etmiş sayılırlar.

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Ben beni bildim bileli ne ben beni buldu kendimde ne de kendim beni buldu bende.. Hüseyin KARAKUŞ

Çevrimdışı sevdammm

• Usta Kampanyacı
Ynt: @GoldenRoseTr (13 Şubat)
« Yanıtla #1 : 12 Şubat 2014, 16:57:37 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin hediye edilicek saklı ürünün linkide bu
herkese bol şans
evim evim güzel evim diyebileceğim evim :)