0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kartına yüklenen oldumu hiç benim karta yüklediklerini söylediler şimdi arayıpta ama gözükmüyor
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkartına yüklenen oldumu hiç benim karta yüklediklerini söylediler şimdi arayıpta ama gözükmüyor migros düşmeyen indirimleri iki şekilde yükleyebiliyor.. dip indirim olarak yüklediyse money olarak görünmez ama alışveriş yaptıkça geçmiş indirim olarak düşer.. diğer şekilde karta tanımlamış olabilirler, o zaman da money sitesinden size özel kampanyalara baktığınızda görmeniz gerek diye düşünüyorum..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkartına yüklenen oldumu hiç benim karta yüklediklerini söylediler şimdi arayıpta ama gözükmüyor migros düşmeyen indirimleri iki şekilde yükleyebiliyor.. dip indirim olarak yüklediyse money olarak görünmez ama alışveriş yaptıkça geçmiş indirim olarak düşer.. diğer şekilde karta tanımlamış olabilirler, o zaman da money sitesinden size özel kampanyalara baktığınızda görmeniz gerek diye düşünüyorum..money sitesinden baktım gözükmüyor dip indirim dediğiniz nedirki ?
son dönem borcam kazananlardan hediyesi gelen var mı?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinson dönem borcam kazananlardan hediyesi gelen var mı?benim geldi hem de baya oldu geleli
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinson dönem borcam kazananlardan hediyesi gelen var mı?benim geldi hem de baya oldu geleliHangi kargo ile geldi