14 ŞUBAT'A ÖZEL TOPLAMDA 14.000 TL DEĞERİNDE HEDİYE ÇEKİ.
LİNK : Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinTürkiye genelindeki Facebook kullanıcıları, Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin adresli internet sitesi üzerindeki Facebook sayfasına hayran olup, istenen bilgilere erişilmesine izin vererek Uygulamaya katılabilecektir.
Uygulamaya katılmak için Katılımcının Facebook kullanıcısı olması ve Gitti Gidiyor Bilgi Teknolojileri Sanayi ve Ticaret A.Ş. ‘ne (kısaca “Gitti Gidiyor” olarak anılacaktır) ait Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin sayfasını beğenmesi gerekmektedir.
Katılımcı, Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin adresindeki “Her Halini Sevdim Ben!” uygulamasına (kısaca “Uygulama” olarak anılacaktır.) girip, gerekli izinlere onay vererek ücretsiz olarak katılabilir.
Her Katılımcı birden fazla uygulamaya katılabilir ancak sadece bir adet hediye çeki kazanabilir. Kullanıcı ancak paylaşım yaparsa hediye çeki kazanma şansı yakalar.
Katılımcı Uygulamaya girdiğinde, paylaşmak istediği senaryoyu seçer. Seçtiği senaryo içerisinde bulunan boş yüzlerin içerisine 2 ayrı fotoğraf yükler. Kullanıcı, önüne gelen senaryo metnini değiştirebilir veya senaryodaki metin ile paylaşımını yapabilir.
Katılımcı, Uygulamaya eklediği her türlü görsel sebebiyle sorumlu olduğunu sözkonusu içeriğin herhangi bir kişi, kurum veya markanın herhangi bir hakkına tecavüz etmeyeceğini; Gitti Gidiyor’un içerikle ilgili herhangi bir sorumluluğu olmadığını kabul ve beyan eder. Katılımcı, Uygulamadaki içerik sebebiyle 3. kişi veya kurumların dava açması veya herhangi bir talepte bulunması halinde Gitti Gidiyor’un uğrayacağı zararı karşılayacağını kabul, beyan ve taahhüt eder.
Bu Uygulama 01.02.2014 tarihinde saat 13.00’da açılacak, 14.02.2014 saat 17.00’da kadar yayında kalacaktır. Gitti Gidiyor dilerse uygulamayı tek taraflı olarak herhangi bir bildirimde bulunmaksızın sonlandırma hakkı haizdir.
Katılımcı, Katıl butonunu tıklayarak uygulamaya katılan herkes “Her Halini Sevdim Ben!” uygulamasının katılım şartlarını okuyup anladığını peşinen kabul etmiş sayılır.
ÖDÜLLER;
Uygulamayı yükleyecek her 20. kişiye Uygulamaya izin veren kişiler arasından 700 kişi 20 TL’lik hediye çeki kazanacaktır. Uygulama süresince toplamda 14.000 TL değerinde hediye çeki verilecektir.
HEDİYE ÇEKİ KULLANIM KOŞULLARI;
Hediye çeki 700 kişi ile sınırlıdır.
kişiye, Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin sitesinde kullanılmak üzere 20'şer TL'lik hediye çeki verilecektir.
Kazanılan hediye çeklerinin son kullanım tarihi 31 Mart 2014 olarak belirlenmiştir.
Hediye çekleri minimum 50 TL’lik alışverişte kullanılabilecektir.
Hediye çeklerinin kullanılmasına ilişkin kod Uygulama ekranında katılımcıların karşısına çıkacak ve Katılımcının hediye çekinin kullanılmasına ilişkin kodu Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin linkinden tanımlaması gerekecektir.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin sitesinde Hediye çekenin geçerli olmadığı kategoriler; "Ziynet ve Külçe Altın", "Emlak", ve "Otomobil ve Motosiklet" ( “Deniz Araçları”, “Ticari Araçlar”, “Diğer Motorlu Araçlar”) kategorileridir.
Hediye çeki tek kullanımlıktır. Bu hediye çeki Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin sitesinde yer alan diğer indirim ve kampanyalar ile birleştirilerek kullanılamaz.
Bu uygulama Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde geçerlidir.
Uygulamada, tüm Katılımcılar eşit kural ve koşullara sahiptir.
Üyelik formu dahil gerekli her alanda kişisel bilgiler ve e-posta adresinin doğru girilmesi kullanıcının sorumluluğundadır. Kullanıcı, yanlış, eksik ya da sahte beyan edilen bilgiler dolayısıyla yaşanacak her türlü aksaklıklardan kendisinin sorumlu olduğunu kabul eder.
“Her Halini Sevdim Ben!” uygulamasına Gitti Gidiyor çalışanları ve birinci dereceden yakınları, Dahi Fikir Bilişim Teknolojileri Org. Rek. Dan. Hiz. Tic. Ltd. Şti. çalışanları ve birinci dereceden yakınları katılamaz.
Gitti Gidiyor ve Dahi Fikir Bilişim Teknolojileri Org. Rek. Dan. Hiz. Tic. Ltd. Şti., bu yarışmaya katılım esnasında, katılımcıların kişisel bilgisayarları ve internet erişimlerinden ve her türlü teknik aksaklıklardan (internet hızının düşük olması, bağlantının kopması vb...) oluşabilecek problemlerden ve söz konusu bilgisayarlara yetkisiz erişim vb. durumlardan kaynaklanabilecek problem ve zararlardan dolayı sorumluluk kabul etmez.
Uygulamada, sonucu değiştirmek ve/veya herhangi amaç ile bilgisayar teknolojilerini kötü niyetle kullanarak fraud dahil her türlü işlemi yapan kişilerin tespit edilmesi durumunda, bu kişilerin uygulama kayıtları hiçbir uyarıda bulunulmaksızın sistemden silinecektir. Bu işlemler sebebiyle Katılımcı, Gitti Gidiyor’un uğrayacağı her türlü zararı ödemekle yükümlü olduğunu kabul, beyan ve taahhüt eder.
Facebook promosyon kuralları, mevzuat değişikliği, resmi merci veya yargı kararları kapsamında Uygulamanın durdurulması sonucunu doğuracak herhangi bir durumun meydana gelmesi halinde, Kullanıcı, Dahi Fikir Bilişim Teknolojileri Org. Rek. Dan. Hiz. Tic. Ltd. Şti.ve Gitti Gidiyor’u hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz ve herhangi bir tazminat talep edemez.
Gitti Gidiyor ve Dahi Fikir Bilişim Teknolojileri Org. Rek. Dan. Hiz. Tic. Ltd. Şti. her zaman, önceden herhangi bir bildirimde bulunmaksızın söz konusu uygulamayı iptal etme, katılım koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar. Katılım koşullarını siteden takip etmek yarışmacının sorumluluğundadır.
“Her Halini Sevdim Ben!” uygulamasını indiren kullanıcılar oluşturdukları içeriklerin her türlü yayma, çoğaltma, umuma iletim ve telif haklarına, mecra sınırlaması olmaksızın süresiz ve bedelsiz olmak üzere Gitti Gidiyor ve Dahi Fikir Bilişim Teknolojileri Org. Rek. Dan. Hiz. Tic. Ltd. Şti. ’ye ait olacağını kabul eder.
Bu uygulamanın herhangi bir şekilde Facebook ile ilgisi bulunmamaktadır. Uygulamayı yükleyip yarışmaya katılırken katılımcılar, kendilerinden istenilen bilgileri, Facebook ile değil Dahi Fikir Bilişim Teknolojileri Org. Rek. Dan. Hiz. Tic. Ltd. Şti ile paylaştıklarını, yarışmaya katıldıkları an itibari ile peşinen kabul etmiş sayılacaklardır.
Katılımcılar’ın “Her Halini Sevdim Ben!” uygulaması sırasında paylaştıkları bilgiler Dahi Fikir Bilişim Teknolojileri Org. Rek. Dan. Hiz. Tic. Ltd. Şti tarafından hiçbir şekilde 3. kişilerle verilmeyecek ve paylaşılmayacaktır. Katılımcı, (Dahi Fikir Bilişim Teknolojileri Org. Rek. Dan. Hiz. Tic. Ltd. Şti aracılığıyla) Gitti Gidiyor’un elektronik posta adresimin kaydetmesinee izin verdiğimi, sözkonusu elektronik posta adreslerinin sadece Gitti Gidiyor tarafından kullanılacağını ve Kampanya tarihinden sonra sadece Gitti Gidiyor tarafından Gitti Gidiyor markası ile ilgili tanıtım amaçlı e-posta göndermesine izin verdiğimi kabul, beyan ve taahhüt eder.
Katılımcıların ürettikleri içeriklerle ilgili olarak Gitti Gidiyor ve Dahi Fikir Bilişim Teknolojileri Org. Rek. Dan. Hiz. Tic. Ltd. Şti’nin yasal ve hukuki hiçbir sorumluluğu bulunmamaktadır. Katılımcılar ürettikleri ve sitede yayımlanan her tür içerikten kendileri sorumlu olacaklardır.