Benim kızlarda Apikoğlu seviyor.O herzaman çok pahalı.İndirimi bile en fazla 39.90 olmuştu.Yarın alacağım
yanılmıyorsam sağlık bakanlığında adı açıklanmıştı
Benim kızlarda Apikoğlu seviyor.O herzaman çok pahalı.İndirimi bile en fazla 39.90 olmuştu.Yarın alacağım
yanılmıyorsam sağlık bakanlığında adı açıklanmıştı
evet acılı kangalda hindi ve tavuk eti çıkmıştı.Yiğenim gıda mühendisi.Şu an çok özenli üretim yapıldığını,firmada çok sıkı denetimler olduğunu söyledi.
işte o liste
BALDERESİ
BALTEKNESİ
MAXİTAT
OSKAR
OSMANLI BAL
APİKOĞLU KANGAL SUCUK
GÜLDEM PEYNİR ÜRÜNLERİ
TEPE TULUM PEYNİR
ULUDAĞ SOSİS
EFRAHİM USTA LOKANTASI /İZMİR AT-EŞEKETİ ÇIKTI
ÜLKER GOFRET -CARMİN BÖCEK BOYASI ÇIKTI
BİG BABOL-CARMİN BÖCEKBOYASI ÇIKTI
ÇOKOKREM ÇİLEK AROMALI-CARMİN BÖZEK BOYASI ÇIKTI
ÜLKER ÇOKOMEL-CARMİN BÖCEK BOYASI
DANONE DANETTE -CARMİN BÖCEK BOYASI ÇIKTI
ÜLKER DANKEK-CARMİN BÖCEK BOYASI BULUNDU
DANONE DANY ÇİLEK AROMALI SÜT-CARMİN BÖCEK BOYASI BULUNDU
DR.OETKER BÖĞÜRTLENLİ SOS-CARMİN BÖCEK BOYASI
FİRTS SENSATİONS-CARMİN BÖCEK BOYASI
ÜLKER İÇİM PUDİNG-CARMİN BÖCEK BOYASI
ÜLKER PUDİNG-CARMİN
JELİBON-CARMİN BÖCEK BOYASI
ETİ KAYMAKLIM-CARMİNBÖCEK BOYASI
ÜLKER KEKSTRA-CARMİN BÖCEK BOYASI
PINAR KİDO-CARMİN BÖCEK BOYASI
HALK KREMALI-CARMİN BÖCEK
ÜLKER KREMİNİ..-CARMİN BÖCEK BOYASI
buda Polonez için söyleniyor.
POLONEZ 5 yil öncesine kadar resmi olarak domuz ürünleri imal edip MIGROS'larda açik açik Polonez markalı ürünlerini satarken, son yillarda %100 dana etinden ürünler imal ettigini iddia ediyor.
Migros'ta çalisan tüm tezgahtarlarin eksiksiz olarak her ay sonunda POLONEZ 'in sahibi MUSTAFA AKKAS beyden (veya satis müdürü sifati ile çalisan ALI ÖZYAVAS'tan) maaslarini ve primlerini (bizlere sattiklari et mamulleri üzerinden ) aldiklarini biliyor muydunuz?
Peki
METRO GROS MARKETLER'in (Su anki degil bir önceki) satin almaciligini yapan kisinin Su an BAGDAT CADDESINDE bulunan Polonez - Barbekü restoranlari' nin sahibi oldugunu biliyor muydunuz?
Peki Izmir'in kalesi olarak görülen
KiPA Marketler'in satin almaciligini yapan bayanin Polonez'in resmi hissedari oldugunu biliyor muydunuz?
Amerikan Fast food zinciri Domino's Pizza ve Alman DR. oetker pizzalarının içinde Polonez et mamullerinin kullanıldığını biliyor muydunuz?
Gima ve OPI markalı et ürünlerini Polonez in ürettiğini biliyor muydunuz?
bende bu sabah Apikoglu aldim...aldigim magazada tum sucuklardan onlarca kilo varken apikoglu
sadece 2 kangal kalmis hepsi yas sucuk apikoglu kuru kalitesi buradan belli,polonezin domuz eti
olayini bende 94 lerde samanyolu tv de seyrettim o yillarda saim orhan ayna programinda seyyah
degildi haber programi ve arastirmaci gazetecilik yapiyordu polonezin igrenc domuz ciftligini ve oradan
oraya kosusturan camur icindeki domuzlari ilk o gosterdi adela,cerkezoda yine o yillarda stv nin
yaptigi yayinda anlattigina gore migroslarda yillardir satilmis domuz ciftligi sahibi markalar domuzun
tercih edilme sebebi yem maliyetinin az olmasi domuz gibi buyumesi ve gelismesidir birde cok cabuk
ve fazla ureyebiliyor bir sigirdan tek yavru alinirken domuz bir batinda 12 yavru dogurur,
Bu kampanya bugün mü bitiyor?
first niye dediniz evdekileri çiğneseydim bari

Tüm kırmızı et ürünlerinde geçerli %20 indirim şifrem var isteyene verebilirim ama şarküteri dahil mi bilemiyorum face money sayfasında şartlar altta yazıyor.
buda Polonez için söyleniyor.
POLONEZ 5 yil öncesine kadar resmi olarak domuz ürünleri imal edip MIGROS'larda açik açik Polonez markalı ürünlerini satarken, son yillarda %100 dana etinden ürünler imal ettigini iddia ediyor.
Migros'ta çalisan tüm tezgahtarlarin eksiksiz olarak her ay sonunda POLONEZ 'in sahibi MUSTAFA AKKAS beyden (veya satis müdürü sifati ile çalisan ALI ÖZYAVAS'tan) maaslarini ve primlerini (bizlere sattiklari et mamulleri üzerinden ) aldiklarini biliyor muydunuz?
Peki
METRO GROS MARKETLER'in (Su anki degil bir önceki) satin almaciligini yapan kisinin Su an BAGDAT CADDESINDE bulunan Polonez - Barbekü restoranlari' nin sahibi oldugunu biliyor muydunuz?
Peki Izmir'in kalesi olarak görülen
KiPA Marketler'in satin almaciligini yapan bayanin Polonez'in resmi hissedari oldugunu biliyor muydunuz?
Amerikan Fast food zinciri Domino's Pizza ve Alman DR. oetker pizzalarının içinde Polonez et mamullerinin kullanıldığını biliyor muydunuz?
Gima ve OPI markalı et ürünlerini Polonez in ürettiğini biliyor muydunuz?
Bundan sonra inadına her daim polenez diyorum o halde
Bu kampanya devam ediyor mu?
Bitti mi?