hediyeler cok guzelmiş bende bi kac tane gonderim diyorum ama tek bir zarfın içide 1 den ffazla patek yollaya biliriz sanırım degilmi arkadaslar sizde oylemi yapcaksınız
Adres kısmına ne yazıyosun zarfa. ünvan olarak yani.. birde isimleri ve teli ve yaşı ve adresi zarfın üstünemi yoksa içinemi yazıyosunuz arkadaşlar yolarken...
küçük not kağıdına yaşını,cep telefonunu ve adresini yazıyorsun her bir gönderim için aynını yapmalısın..
eyvallah kardeşim.. bende öyle yapmıştım... saolasın... Ama zarfın üstündeki alıcı kısmına ne yazıyosunuz..ünvan olarak. mesela haribo şekerleme pk 51 istan bulmu yoksa sadece pk 51 istanbul mu?
Posta kutusu olduğu için ünvan yazmana gerek yok arkadaşım..Yapman gereken:
PK:51 Beşiktaş/İstanbul..
hediyeler cok guzelmiş bende bi kac tane gonderim diyorum ama tek bir zarfın içide 1 den ffazla patek yollaya biliriz sanırım degilmi arkadaslar sizde oylemi yapcaksınız
her zarfa 1 adet koyarak yolluyoruz aksi taktirde çekilişe dahil edilmiyorsun..
markette gördüm şimdi 1.25 kuruş 50 tanesi 62 lira yapıyor gönderme parasıda var baya tutuyor 
ben geliş fiyatına Haribo Mcdonalds kutusundan 2 kutu aldım ve 32 tane var içerisinde..
mc donals haribo satıyomuki

bende alcamda onun için sordum bi 50 katılımda ben yapıyım belki euro disney seyahati çıkar
50 zarfı tek bir zarf içinde toplasak kabul oluyor mu?
50 zarfı tek bir zarf içinde toplasak kabul oluyor mu?
Kabul etmiyorlarmış arkadaşım..Teker teker 50 zarf:-)
tşkler devrim... yardım için saol kardeşim...
dün ailecek reale gittik orda kampanya vardı bitmediyse 2 adet herhangi bir haribo alana hediye çarkı çevirtiyorlar ben 4 tane haribo aldım 50 kuruşluklardan toplam 2 liraya 2 defa hediye çarkını çevirdim bi tanesine şemsiye çıktı son anda elimle çarkı oynatıp onu saate getirdim saat kazandım

ikincisinede kalem çıktı yine elimle oynatıp oyuncak ayıya getirdim

abla gördü ama bişi demedi