Arkadaşlar bayağı üzüldüm bir nokta oluştu ve sizle paylaşmak istedim:S
--- Ekom Tanıtım yetkilileri ile 20 dklık sıcak bir görüşmem oldu..Üstüne soğuk su içmem gerek..Ben katılım şartlarını okumaksızın reklam VTR'sine baktığımda ek olarak adres,yaş,telefon bilgilerinizi de yollayınız diye bir ifade görmediğim için 10 tanesini içerisinde bu bilgilerden yoksun gönderdim..
Yetkili arkadaş Milli Piyango İdaresinin prosüdürüne göre ADRES,YAŞ,TELEFON bilgilerini de eklemem gerektiğini söyledi..Aksi taktirde sonradan okuduğum katılım şartlarına göre çekiliş hakkını kaybediyormuşum..10 adet çekiliş hakkım güme gitti..Moral 0 bende yha:S
ayyy hadi ya çokk üzüldüm keşke başta dikkat etseydin bundan sonra gönderceklerinden bişiler çıkar da emeğinin karşılığını alırsın inş.
ayyy hadi ya çokk üzüldüm keşke başta dikkat etseydin bundan sonra gönderceklerinden bişiler çıkar da emeğinin karşılığını alırsın inş.
Yha olamaz böyle bir şey zaten 18 yaşından küçükler katılmaz bu yarışmaya..Milli Piyangonun yaptığı hangi yarışmaya 18 yaş altı katılabilir ki!Bahaneleri hazır 18 yaş altının da katılabileceği söz konusu olduğu için bu bilgileri sizden istiyoruz dedi beyefendi off..
Yha olamaz böyle bir şey zaten 18 yaşından küçükler katılmaz bu yarışmaya..Milli Piyangonun yaptığı hangi yarışmaya 18 yaş altı katılabilir ki!Bahaneleri hazır 18 yaş altının da katılabileceği söz konusu olduğu için bu bilgileri sizden istiyoruz dedi beyefendi off..
zaten jelibonu 18 yaş üstü olupta kim tüketiyoki

100 insandan anca 3 tüketiyodur
zaten jelibonu 18 yaş üstü olupta kim tüketiyoki
100 insandan anca 3 tüketiyodur
Sonuçta ambalajın içerisi o kadar önemli değil ve gerçekleşecek bu jenerasyonda çekilişle hediye kazanılacağından 18 yaş altının ebeveynleri katılacaktır..Her neyse konu kapandı yorum yapan arkadaşıma teşekkür ediyorum..Ben 50 tane göndereceğim ne de olsa:-)
markette gördüm şimdi 1.25 kuruş 50 tanesi 62 lira yapıyor gönderme parasıda var baya tutuyor
Adres kısmına ne yazıyosun zarfa. ünvan olarak yani.. birde isimleri ve teli ve yaşı ve adresi zarfın üstünemi yoksa içinemi yazıyosunuz arkadaşlar yolarken...
Adres kısmına ne yazıyosun zarfa. ünvan olarak yani.. birde isimleri ve teli ve yaşı ve adresi zarfın üstünemi yoksa içinemi yazıyosunuz arkadaşlar yolarken...
küçük not kağıdına yaşını,cep telefonunu ve adresini yazıyorsun her bir gönderim için aynını yapmalısın..
markette gördüm şimdi 1.25 kuruş 50 tanesi 62 lira yapıyor gönderme parasıda var baya tutuyor 
ben geliş fiyatına Haribo Mcdonalds kutusundan 2 kutu aldım ve 32 tane var içerisinde..
küçük not kağıdına yaşını,cep telefonunu ve adresini yazıyorsun her bir gönderim için aynını yapmalısın..
eyvallah kardeşim.. bende öyle yapmıştım... saolasın... Ama zarfın üstündeki alıcı kısmına ne yazıyosunuz..ünvan olarak. mesela haribo şekerleme pk 51 istan bulmu yoksa sadece pk 51 istanbul mu?