uf ben hala alamadım ya zaten 2 gündür cips yiyorum şimdi jelibonda eklendi
Bu kampayaya katılım oldukça fazla olacak galiba,tv de de reklamları sürekli çıkıyor.
Bende çok sayıda haribo oldu ve sanırım APS ile gönderemeyeceğim..Aps :2.50 YTL ve Mektup:75 ykr..Pazartesi sanıyorum ilk partiyi yollarım..30 adet:-)
ya ben haribo bulamadım daha bimde vardı oda büyük paket sadece bir iki tane gönderebilicektim bıraktım yarında bir iki markete bakıcam da göndercem ben gönderene kadar kampanya biticek
ya ben haribo bulamadım daha bimde vardı oda büyük paket sadece bir iki tane gönderebilicektim bıraktım yarında bir iki markete bakıcam da göndercem ben gönderene kadar kampanya biticek 
tansaşa baktım kücük paketler 1.50 bimdekıler daha uygun degılmı ysnlıs hatırlamıyorsam 1 ytl büyük paketler..birde içinde coklu olanlar var onlarda uygun nasılsa para verıcez sekerlerıde ya yeriz yada dagıtırız
içindeki küçük paketleri tekli gönderebiliyormuyuz acaba
içindeki küçük paketleri tekli gönderebiliyormuyuz acaba
bende eşime öyle dedimde sen cok uyanıksın dedı ;Dherhengı bir harıbo ürünü dıyor ama yollanırmı acaba..
bim de daha mı uygun. yarın dışarı çıkıcam da çıkmışken kampanya alışverileri de yapayım

bir de bu paketleri bi kerede yollasak olmuyo mu ki acaba ya, hem şekere para, hem postaya para verirsek, bişey de çıkmazsa hepsi boşa gider
1.25 sanırım bimdeki fiyatı ve dediğin gibi tekli gönderince pahalı oluyo 2 liraya bir çekiliş olacak bir de şans işi elin boş dönersen
bi arayıp sormak lazım aslında ya, böyle çok pahalıya geliyor