Adsl Kota Limit Aşımı ve Adsl Fatura Hesaplama
ADSL Kota Ücreti Hesaplama
Adsl kotanızı öğrenmek için Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin tıklayınız. Daha sonra kota sayfasındaki aşağıdaki resimde belirtilen yerdeki değeri hesaplama tablosuna giriniz. Kota sayfasındaki değer "MB" olarak gösterilmiş ise Hesaplama tablosunda "MB", "GB" olarak gösterilmiş ise "GB" değerini seçiniz.
Hesaplamak İçinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin- Yukarıda verilen Adsl kota aşımı ücreti hesaplaması ve Adsl Fatura hesaplama işlemlerindeki değerler tahmini olup, kesin faturalarınız TTNet tarafından hesaplanmaktadır.
Limitli paketlere abone olan müşterilerimize faturalanacak aylık toplam ücret (aylık ücret + kota aşım ücreti), aynı hızdaki limitsiz paketin aylık ücretinin % 25 fazlasını aşamaz. Yani 1024 Kbps 4 GB ve 6 GB kotalı paketler için aylık ücret ve kota aşım ücreti toplamı 56,64 TL'yi ve 2048 Kbps 6GB kotalı paket için aylık ücret ve kota aşım ücreti toplamı ise 79,76 TL'yi geçemez.
Benım Gıbı kotayı sureklı gecenlere klavuz olsun
geçen ay faturayı ödemeyi unutmuşum dün 2 aylık ödiyim dedim biri 56 biri 35 90 küsür ödedim ya 25 de telefon

sinir oldum
çok yararlı bişe olmuş tşkrler.Kotayı aşmakta üstümüze yoktur. Ne yapıyoruz aşıyorm onuda blmiyorm ama 6. dan aşagı inmedi 1 türlü.Tek yaptıgım surf the net
bende şuan 300mb aşmış durumdayım, daha ay sonu bile gelmedi
Benı bılen bılır kotayı her ay gecerım yınede tarıfe degıstırmem bunu zengınlıkle alakası var dıyorsan sana göre zengınım

bana göre üşengecin tekiyim
güzel olmuşteşekkürler.Ben genelde ucunda kalırım kotada son 2 3 ay 3.2 lerde kaldı ama
bu ay pek evde degildim o yzden kota indi

şuan bnmde 3,46 GB

ay sonuna kdr gecmesem iyi smile ye gectim 3 aydır 6 dan inmedi