Gönderen Konu: İndigitti ile tahmin et kazan (8 subat)  (Okunma sayısı 1779 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kalite

• Usta Kampanyacı
İndigitti ile tahmin et kazan (8 subat)
« : 24 Ocak 2014, 17:30:54 »
Yeni yarışmamız tahmin et kazan

(Beğen paylaş yoktur) Ayrıntılarımız görselde yazılı. Hediye edeceğimiz ürünü tahmin ediyorsunuz. Her gün 10 tahmın hakkınız var. Bu tahminler ürün linki verilerek yapılmalı. 1 ay sonunda ürünü bilen kazanıyor. Format firmamızın (indigitti) formatıdır. Kampanyayı biz düzenliyoruz (kaliteyitaniyalim) bol şans dileriz.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
« Son Düzenleme: 09 Şubat 2014, 16:20:23 Gönderen: kalite »

Çevrimdışı kalite

• Usta Kampanyacı
Ynt: İndigitti ile tahmin et kazan
« Yanıtla #1 : 25 Ocak 2014, 12:47:40 »
Firmamız formatta bir değişiklik istedi dün ki katılımlar aynen dahil fakat bundan sonra yorum bırakacak arkadaşlar sitedeki linki kopyalayıp direk görselin altına yapıştırmayacaklar. ÖNCE FACEBOOK DUVARINIZDA HERKESE AÇIK PAYLAŞIN. Sonra bu paylaşım linklerinizi kopyalayıp onu görselin altına yapıştırın lütfen. Teşekkürler.

Çevrimdışı kalite

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 27 Ocak 2014, 13:39:08 »
İndigittiden harıka bır hedıyemız var her gün yenı katılım hakkınız var. BUGÜN Kİ HAKLARINIZI KULLANMAYI UNUTMAYIN! Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı timsah

• Usta Kampanyacı
  • Huzur İsyanda!!
« Yanıtla #3 : 29 Ocak 2014, 01:57:58 »
"ÖNCE FACEBOOK DUVARINIZDA PAYLAŞMALI"

Walla kusura bakma arkadaşım.. Bunu beğen paylaşa taşımak durumundayım.. İlk kelimende "(Beğen paylaş yoktur)" yazıyorsun ama şartlarda paylaşma zorunluluğu var..
Ben beni bildim bileli ne ben beni buldu kendimde ne de kendim beni buldu bende.. Hüseyin KARAKUŞ

Çevrimdışı kalite

• Usta Kampanyacı
Ynt: İndigitti ile tahmin et kazan (23ŞUBAT)
« Yanıtla #4 : 30 Ocak 2014, 17:34:18 »
İndigittiden harıka bır hedıyemız var her gün yenı katılım hakkınız var. BUGÜN Kİ HAKLARINIZI KULLANMAYI UNUTMAYIN! Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı kalite

• Usta Kampanyacı
Ynt: İndigitti ile tahmin et kazan (23ŞUBAT)
« Yanıtla #5 : 03 Şubat 2014, 13:21:30 »
Her gün yeni 10 katılım hakkınız var diye anımsatıyorum arkadaşlar,

Hala hediyeyi kazanma şansınız var. Bugün ki 10 katılım hakkınızı kullanmayı unutmayın.