Gönderen Konu: Zade  (Okunma sayısı 1601 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı !sumak!

• Usta Kampanyacı
  • Şans Lazım Şans:)
Zade
« : 24 Ocak 2014, 15:20:02 »

Zade, Hayatınızı Renklendirmeye devam ediyor…Yeni Yarışmamızla Sizlerleyiz.
‘’Zade Benim İçin … ’’ Yarışması başlamıştır. Yapmanız gereken, bu postu beğenmek ve postun altına yorum kısmına ‘’ZADE Benim için’’ ile başlayan cümle kurmak… İster tek kelimede, ister uzun cümlelerde anlatabilirsiniz… Yarışmanın sonuçlanabilmesi için belirlenen beğeni ve yorum sayısına ulaşmamız gerekmektedir. Sonrasında, hem beğenip, hem de Zade Benim İçin başlıklı yorum yazan kişiler arasından yapılacak kura sonucunda, 20 kişiye sürpriz hediyeler dağıtılacaktır. (İsimleri sayfamızda yayınlanacaktır.)
Bol şanslar
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı kapito

• Usta Kampanyacı
Ynt: Zade
« Yanıtla #1 : 31 Ocak 2014, 01:16:38 »
‘’ZADE BENİM İÇİN’’ yarışması sonuçlandı. 28.01.2014 (Bugün) tarihinde yapılan çekilişle, kurada çıkan isimler aşağıdaki gibidir. Kazananları tebrik ediyoruz. Ayrıca yarışmaya katılan herkese tek tek teşekkür ederiz. ZADE kimi için sağlık, kimi için güven, kimi için geçmişe özlem, kimi için anne sevgisi, kimi için yeni bir tat, kimi için vazgeçilmez, kimi için Konya’nın yemeklerinin lezzetinin sırrı, kimi için sofraların kralı, kimi için yıllardır kalitesiyle 1 numara, kimi için kahvaltıda ekmeğini bandırmaya doyamadığı leziz mi leziz zeytinyağı demek… İşte bizim ailemiz … ZADE Sizin İçin…

Kazananlar;

1- Ayşegül Bozkurt Baltacı
2- Aynur Önder
3- T Hülya Hülya Geçimli
4- Hilmi Başer
5- Zeynep Tülay Erbıyık
6- Ferhan Köse
7- Özge Eylül Özyılmaz
8- Necmettin Işıkdağ
9- Mihriban Cşk
10- Rzzn Akdgn
11- Ferah Öztürk
12- Semra Altındış
13- Mehmet Sefa Avşar
14- Tanem Dilek
15- Batuhan Öksüz
16- Fatma Boydak
17- Yıldız Arzu
18- Ümit Can Köroğlu
19- Müjgan Söylemez
20- Meryem Akbaş Kır

(Hediyeler için, size ulaşmamızı istediğiniz adresinizi facebook mesaj bölümünden bizimle irtibata geçerek bildirebilirsiniz.Teşekkürler)
''Ve bir gün, herkes hak ettiğini bulur.''