Gönderen Konu: Oyuncak Denizi  (Okunma sayısı 1069 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kalite

• Usta Kampanyacı
Oyuncak Denizi
« : 20 Ocak 2014, 14:38:14 »
Googleplus takip etme şartı ile 5 kişiye hediye:

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı timsah

• Usta Kampanyacı
  • Huzur İsyanda!!
Ynt: Oyuncak Denizi
« Yanıtla #1 : 29 Ocak 2014, 01:33:34 »
Değerli üyelerimiz, hediye kampanyamıza katılımlarınız için çok teşekkür ederiz. Eğitici Türkçe İngilizce Tablet hediye kampanyasını kazanan asil üyelerimiz;

- ASİL KAZANAN ÜYELERİMİZ

* Vildan Gökhan Özbay, Nurdane Çığal Büyükocak, Aysel Çelikten, Atakan Öztürk ve Şadiye Boduroğlu üyelerimiz olmuştur.

- YEDEK KAZANAN ÜYELERİMİZ -

1.Elçin Aytabanoğlu Civelek - 2.Aşkın Sağlam - 3.Canan Özsuner Balibaşa - 4.Esma Uysal ve 5.Güliz Candan üyelerimiz olmuştur.

Hediye Kampanyasını kazanan asil üyelerimizin iletişim bilgilerini (Adres-Tel ve Kargo Alıcı Ad-Soyad) mesaj yoluyla bize göndermenizi bekliyoruz. Hediye Kampanyasını KAZANAN asil üyelerimizin bize 3 gün içerisin de (30.01.2014 SAAT:24.00'a kadar) dönüş yapmamaları halinde, YEDEK KAZANAN üyelerimizden sırasıyla 1.Elçin Aytabanoğlu Civelek - 2.Aşkın Sağlam - 3.Canan Özsuner Balibaşa - 4.Esma Uysal ve 5.Güliz Candan üyelerimize hediyeler gönderilecektir.

Kazanan üyelerimizi tebrik ediyoruz. OyuncakDenizi.com'un sürprizleri devam edecektir. Takipte olmanızı öneririz.
MUTLU BİR HAFTA GEÇİRMENİZ DİLEĞİMİZLE...
Ben beni bildim bileli ne ben beni buldu kendimde ne de kendim beni buldu bende.. Hüseyin KARAKUŞ

Çevrimdışı timsah

• Usta Kampanyacı
  • Huzur İsyanda!!
Ynt: Oyuncak Denizi
« Yanıtla #2 : 29 Ocak 2014, 01:33:56 »
Bu hafta 5 üyemize 4 Mevsim Ahşap Puzzle hediye veriyoruz:)

Detaylı bilgi için lütfen alttaki linke tıklayınız.

Hediye Kampanyamız 2 Şubat Pazartesi günü saat: 11:30 'da açıklanacaktır.

Katılım Şartlarımız,
* OyuncakDenizi sayfamızı Google Plus dan Takip Etmeniz!
* Google Plus dan takip ettiğinize dair hediye kampanya duyurumuzun altına yorum yazmanız.
Ben beni bildim bileli ne ben beni buldu kendimde ne de kendim beni buldu bende.. Hüseyin KARAKUŞ