Gönderen Konu: Tekin Acar Cosmetics (31.01)  (Okunma sayısı 1757 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı hippie

• Usta Kampanyacı
Tekin Acar Cosmetics (31.01)
« : 17 Ocak 2014, 22:04:38 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Even Better Fondöten SPF 15 ile #FondötenDeneyimim

Clinique Even Better Fondöten SPF 15 ile ilgili deneyim ve yorumlarınızı paylaşın, Clinique'ten Even Better Clinical Koyu Leke Serumu ve Even Better Fondöten SPF 15 kazanma şansını yakalayın!

Hemen tıklayın: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Katılım Koşulları

• "Fondöten Deneyimim" yarışması, facebook.com/tekinacarcosmetics adresli Facebook sayfası üzerinden gerçekleştirilecek olup, 15.01.2014 tarihinde başlayacak ve 31.01.2014 tarihinde saat 23.59'da sona erecektir.

• Bu kampanya, Clinique Türkiye ve Tekin Acar Cosmetics tarafından yürütülmektedir.

• "Fondöten Deneyimim" adlı yarışmaya katılmak için, Tekin Acar Cosmetics Facebook hayran sayfasının beğenilmesi ve uygulamanın yüklenmesi gerekmektedir.

• Kullanıcı Tekin Acar Cosmetics Türkiye sayfasına gelip, aplikasyon üzerinden Even Better Fondöten SPF 15 deneyim ve yorumlarını paylaşacaktır.

• Soruları yanıtlayan ve bilgilerini eksiksiz dolduran kişiler arasından Clinique Türkiye ve Tekin Acar

Cosmetics özel jürisi tarafından seçilecek 30 kişi Even Beter Clinical Koyu Leke Serumu ve Even Better Fondöten SPF 15 kazanacaktır.

• Yarışma 2 hafta sürecek olup, hediyelerimiz stoklarla sınırlıdır.

• Her kullanıcı, yarışmada oylamadan sonra formu doldurmak zorundadır. Doldurmadığı takdirde ödül kazanma hakkı yoktur.

• Kullanıcılar, yarışmaya katılması halinde sonuçların profilinde yayınlanmasına izin vermektedir.

• Yarışma ve sitedeki işlemler ücretsizdir, isteyen herkes katılabilir.

• Ödül kazanan kişinin, iletişim bilgilerinin doldurulan formda eksiksiz olması halinde en fazla 2(iki) ay içerisinde uygulamayı yaptırmalıdır.

« Son Düzenleme: 23 Ocak 2014, 21:43:57 Gönderen: hippie »

Çevrimdışı krizantem34

• Acemi Kampanyacı
  • **
  • teşekkür edenleriniz çok olsun :D
Ynt: Tekin Acar Cosmetics (31.02)
« Yanıtla #1 : 18 Ocak 2014, 00:45:23 »
31.02.2014  mü şubat ne zaman 31 gün oldu  ;D ;D ;D

Çevrimdışı kapito

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 23 Ocak 2014, 21:31:51 »
sonuçlar 3 şubatta açıklanacak yazdı formu doldurduktan sonra
''Ve bir gün, herkes hak ettiğini bulur.''

Çevrimdışı hippie

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 23 Ocak 2014, 21:43:35 »
sonuçlar 3 şubatta açıklanacak yazdı formu doldurduktan sonra

Evet 31. 01 olarak düzeltmişler ben de düzelteyim başlığı

Çevrimdışı timsah

• Usta Kampanyacı
  • Huzur İsyanda!!
Ynt: Tekin Acar Cosmetics (31.01)
« Yanıtla #4 : 07 Şubat 2014, 03:01:50 »
GoodSkin Labs Facebook yarışmamız ile ilgili sonuçları açıklıyoruz.

” 4 hafta sonunda kullananların yüzde kaçının cilt sıkılığında iyileşme olduğu görülmüştür?” sorusuna “%89” doğru cevabı ile sıralamamıza girerek GoodSkin Labs FIRM-365™ Sıkılaştırıcı Yüz Serum kazanan

Sinem Babacan
İlkan Güler
Aygül Turan
Pınar Tan
Kübra Özenç
Dilara Derin Kalaycıoğlu
Permin Pekin
Damla Akdere
Sibel Ertuğrul
Bahar Karabulut olmuştur.

Kendilerini tebrik eder, hediyelerini iyi günler de kullanmalarını dileriz. Hediye gönderimleri 15 Şubat 2014 tarihine kadar adreslerine gönderilecektir. Yarışmamıza göstermiş olduğunuz yoğun ilgi için tüm takipçilerimize teşekkür eder, yakın zamanda gerçekleştirecek olduğumuz yarışmalarımıza değerli katılımlarınızı bekleriz.
Ben beni bildim bileli ne ben beni buldu kendimde ne de kendim beni buldu bende.. Hüseyin KARAKUŞ