mail geldi direk adres isteyen bir form doldurunca da en kısa sürede göndericez vs dedi...
bana mail gelmedi..siz mail attınız
yok kampanyaya katıldım sadece mail gelmiş gelen maili açtım form doldurdum vs.
banada mail gelmiş formu doldurun diye doldurduktan sonra "formda doldurdugunuz bilgiler doğrultusunda 2,5 kg mama tarafınıza gonderilecektir,teşekkürler yazdı.sokakta ki minnak kedişlerim bayram edecek
kedisi köpeği olmayan katılmasın demek olmamış gibi geldi bana..sonuçta dışarda bir sürü can var...dışardaki canlar evlerde beslenen canlardan daha zor durumda sonuçta..iki hesabımdan katıldım ama çıkmadı..şansıma..eğer kedisi köpeği olmayıpta kazananlar olursa satmayı düşünmeyip dışardaki canlara verirse süper olur diye düşünüyorum...
kedisi köpeği olmayan katılmasın demek olmamış gibi geldi bana..sonuçta dışarda bir sürü can var...dışardaki canlar evlerde beslenen canlardan daha zor durumda sonuçta..iki hesabımdan katıldım ama çıkmadı..şansıma..eğer kedisi köpeği olmayıpta kazananlar olursa satmayı düşünmeyip dışardaki canlara verirse süper olur diye düşünüyorum...
ya katılmasını takasçılara söyledim zaten satanlara.. tabiki ben haysev e üyeyim hersey canlar için..
çıkıp çıkmadıgı nasıl anlıyoruz ki, galeride var ama
çıkıp çıkmadıgı nasıl anlıyoruz ki, galeride var ama
mail geliyor hemen
nasıl mail geliyor arkadaşlar bana 2 tane mail geldi ama boş mail hiçbirşey gözükmüyor
kazanınca nasıl bir mail geliyor acaba bana boş mail gelmiş kaç kez ne yapmalıyım