sayfadaki tüm yorumlar silinmiş, sanırım gelmeyecek 
yazalım ozaman tekrar 0 212 471 84 00 bu numara müş hiz öğle tatilinden sonra arayacağım facebook sayfasınada yazdım şimdi beğenip yorum yazın arkadaşlar
bende yazdım daha önce kibarca yazdık cevap bile vermediler hayır zorlarına giden ne anlamadım
ben sayfalarındaki mesaj bölümünden yazdım gelen cevap
Hanım,
Konuyla ilgili yetkili arkadaşlarımızla görüşüp size en kısa sürede geri dönüş yapacağız.
İyi günler dileriz.
ben sayfalarındaki mesaj bölümünden yazdım gelen cevap
Hanım,
Konuyla ilgili yetkili arkadaşlarımızla görüşüp size en kısa sürede geri dönüş yapacağız.
İyi günler dileriz.
1 hafta önce yazdılar bana aynısını
Bugün Parex'ten aradılar, adres teyit ettiler... 4lü kazanmışım ama 4lü kalmadığı için 5'li göndereceklermiş... Ürün geldikten sonra sayfada paylaşmamı özellikle rica ettiler.. Sayfayı o kadar bunaltmışız ki; olumlu yorumlar görmek istiyorlar sayfada... Demek ki müşteri görüşlerine dikkat eden firmalar da varmış...
Bugün Parex'ten aradılar, adres teyit ettiler... 4lü kazanmışım ama 4lü kalmadığı için 5'li göndereceklermiş... Ürün geldikten sonra sayfada paylaşmamı özellikle rica ettiler.. Sayfayı o kadar bunaltmışız ki; olumlu yorumlar görmek istiyorlar sayfada... Demek ki müşteri görüşlerine dikkat eden firmalar da varmış...
aynen beni de aradılar sonunda ,demekki seçtiğimiz ürünü kazanıyormuşuz ben hiç dikkat etmemiştim seçerken
beni aramadılar direk hediyeyi gönderdiler....
banada direk gelmişti.Size hangi kargoyla geldi
banada direk gelmişti.Size hangi kargoyla geldi
aras kargoyla geldi-ankara