0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
birden fazla gönderenlerde maşallah yani hiç bizi düşünmüyolar : ) bende 3 üyelik vardı biriyle katıldım ama demekki millet gibi aç olmamız lazımmış ..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbirden fazla gönderenlerde maşallah yani hiç bizi düşünmüyolar : ) bende 3 üyelik vardı biriyle katıldım ama demekki millet gibi aç olmamız lazımmış ..tamamen katılıorum emrecim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbirden fazla gönderenlerde maşallah yani hiç bizi düşünmüyolar : ) bende 3 üyelik vardı biriyle katıldım ama demekki millet gibi aç olmamız lazımmış ..ben katılmıyorum ya böyle şeyler için birbirimizi kırmamıza hiç gerek yok bence sonuçta herkes kazandıklarından annesine teyzesine kuzenine falan kazandırmayı ister tabiki çoğumuz bazı kampanyalara kendimiz adına başvurduktan sonra bazen başka yakınlarımız adına da başvuruyoruz bundan doğal bişiyde yok yani bazı şeylerde şans kısmet işi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbirden fazla gönderenlerde maşallah yani hiç bizi düşünmüyolar : ) bende 3 üyelik vardı biriyle katıldım ama demekki millet gibi aç olmamız lazımmış ..ben katılmıyorum ya böyle şeyler için birbirimizi kırmamıza hiç gerek yok bence sonuçta herkes kazandıklarından annesine teyzesine kuzenine falan kazandırmayı ister tabiki çoğumuz bazı kampanyalara kendimiz adına başvurduktan sonra bazen başka yakınlarımız adına da başvuruyoruz bundan doğal bişiyde yok yani bazı şeylerde şans kısmet işi tabiki düşünür ama ben hiçbi kampanyada yakınlarıma göndermem gönderiyosam fazla kişinin kazandığıı kampanyalarda böyle 60 kişinin katıldığı kampanyalar farklı dediğim gibi 3 hesabım vardı 3üyelde oynamak yerine biraz arkamada bakmayı bildim.