Gönderen Konu: Sevgililer Günü  (Okunma sayısı 2001 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Beyondparadise

• Global Moderator
  • Hero Member
Sevgililer Günü
« : 12 Ocak 2014, 01:37:03 »
Vıcık vıcık aşk mesajları yazmaya mecbur bırakılacağımız , tıkanıp tıkanıp googleden araştırma yapacağımız , hadı aşkın aşkını anlat diyen firmalara aşkımızı anlata anlata bitiremeyeceğimiz , finalide hay aşkınada kampanyanada.... diyerek yapacağımız SEVGİLİLER GÜNÜ KAMPANYALARI dönemi tüm kampanyacı arkadaşlarıma hayırlı olsun.....

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı Ozgurky

• Usta Kampanyacı
Ynt: Sevgililer Günü
« Yanıtla #1 : 12 Ocak 2014, 16:42:42 »
Diğer dönemlerde de kazanamadığımız için bizim için değişen tek şey daha çok çabalamak olacak. :D
Hayat, biz başka şeyler planlamakla meşgulken olagelen şeylerdir.

Çevrimdışı gizgizar

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 12 Ocak 2014, 20:01:40 »
 ;D

Çevrimdışı toprakhaktan

• Usta Kampanyacı
  • Yağmur yağsın toprak koksun,seni hatırlatsın
« Yanıtla #3 : 13 Ocak 2014, 00:02:01 »
önceki yıllarda akıl edipte (akıl edemediğimden değil de hıııh benimki daha güzeldi diye tenezzül etmediğimden)   dur bakayım ne yazmışta kazanmış bu vatandaş deyip erinmeyip çalsaydım keşke diye dövündüğüm günler geldi hanım. eyvah eyvah  :P

Çevrimdışı lerzankara

• Usta Kampanyacı
  • yakışıklı şanslarım
    • lerzankaradan
« Yanıtla #4 : 13 Ocak 2014, 01:19:11 »
ya her sene yılbaşına harika hediyelerle girerdik bu sene o da yok :(
sevgililer gününde olsa bari
kismet ettiyse Mevla el getirir yel getirir sel getirir. kismet etmediyse Mevla el götürür yel götürür sel götürür.

Çevrimdışı ask_ne_demek

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #5 : 13 Ocak 2014, 10:00:17 »
hep odunumsu bir insan olduğumu biliyorum ama bu sevgililer günü kampanyalarında kazanamayarakta tescilleniyor sanki :D :D
Geçmiş tozdur, üfle gitsin

Çevrimdışı KampanyaciKiz

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #6 : 13 Ocak 2014, 12:58:07 »
Benim bu tarz yarışmalarda bir stratejim var:

2-3 tane aynı temada ama farklı cümle ve anlatımlarda metinler hazırlıyorum; 5-10 dakikamı ayırıp uzun uzun yazılar yazıp kaydediyorum; böyle yeni yıl yok sevgililer günü yok anneler günü görüş isteyen yarışmalara copy / paste yapıyorum :) Sonuçta benim yazdığım bir metin, her firma için farklı duygulara girecek değilim :D Başarılı da oldum bu zamana kadar

Çevrimdışı Beyondparadise

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #7 : 13 Ocak 2014, 22:04:00 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Benim bu tarz yarışmalarda bir stratejim var:

2-3 tane aynı temada ama farklı cümle ve anlatımlarda metinler hazırlıyorum; 5-10 dakikamı ayırıp uzun uzun yazılar yazıp kaydediyorum; böyle yeni yıl yok sevgililer günü yok anneler günü görüş isteyen yarışmalara copy / paste yapıyorum :) Sonuçta benim yazdığım bir metin, her firma için farklı duygulara girecek değilim :D Başarılı da oldum bu zamana kadar

Ne yalan söyleyeyim benimde gözüme kestirdiğim 1 2 site bide twitter hesabı var onlardan kopi paste yapıyorum... :)