0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinİçlerindeki yaratıcılığı açığa vuran 3 kulüp üyemiz belli oldu! Tebrikler @dnzzctn, @SavasUzun, @ChemCatz! #cumacandırEn pahalı ne varsa onu al bebek
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinİçlerindeki yaratıcılığı açığa vuran 3 kulüp üyemiz belli oldu! Tebrikler @dnzzctn, @SavasUzun, @ChemCatz! #cumacandırEn pahalı ne varsa onu al bebekPahalıda gözüm yok. işime yarayanı aldım. Çok şükür bu mevsim de ayakkabıya para vermedik.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBugün sordum 5 tl lik 45 digerine 60 dediler O neymiş yaw. Faturalı alıp kontörlü yapmak ne kadar mantıklı acaba
Bugün sordum 5 tl lik 45 digerine 60 dediler
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBugün sordum 5 tl lik 45 digerine 60 dediler O neymiş yaw. Faturalı alıp kontörlü yapmak ne kadar mantıklı acabaonu ben de düşünmüştüm çünkü faturalıyı ücretsiz veriyolar ama onun da baya bi vergisi varmış 12 aya bölüyolarmış vs, yani aynı hesaba gelir dediler.. eskiden faturasız hatlar daha uygun olurdu ben 8 TL ye almıştım şu an kullandığım turkcelli.. ben operatör ayrımından vazgeçtim ucuz ne bulsam alıcam ama hepsi aynı fiyatlarda sanırım şu an..