geçen sene e-posta attılar şifreleri şifre ile gittim opet den aldım sorun olmadı
Bu opet kampanyası ve şartlarda kimlik ile alınacak yazmıyor
" “Karşılığı Nakit Olmayan Piyangolar ve Çekilişler Hakkında Yönetmelike dayanan izin kapsamı dışında gerçekleşecektir. "
Gerekli şartları taşıyarak çekiliş hakkı kazanan katılımcılar, çekilişe isimleriyle katılacaktır.Kullanıcı hesabının kendisine ait olmadığı anlaşılan katılımcılara kazansalar dahi ödül verilmeyecektir.
Kampanya sonunda ödülleri kazanan hak sahiplerine kayıtlı e-posta adresleri ve sms yoluyla ulaşılacaktır.
Bu kampanyada yedek talihli belirlenmeyecektir. bunu kastetmiştim
Onu tüm kampanyalarda yazıyorlar geçen senede buna benzer bir metin vardı. Bu yüzden kimlik filan gerekmiyor dedim
Sonuç olarak bize fom doldururken verdiğimiz telefona ve maile aynı anda kod geliyor geçen sene de öyle olmuştu, geçen sene kodu satın alırken benzinliğe vermiştik bu sene kodu kendimizin opet kartına yüklemesi için yapılması gerekeni yazmışlar.
eşimde world paro kart varmış..o olur mu ki?biz de opet kart yok..hemen alsak aktif olur mu ki?
opet faceden yazmış. şifreler maile gelcekmiş...
eşimde world paro kart varmış..o olur mu ki?biz de opet kart yok..hemen alsak aktif olur mu ki?
Yıl sonuna kadar vakti var. Eğer world kart olmassa alır açtırırsınız ben öyle yapacağım.
şifreler maile geliyormuş.Satmak isteyenlerden 30 TL ye alırım.Özelden ulşabilirler
30 TL ye ben de alabilirim.. mesaj atabilirsiniz..
yokum

hiçbişeyde olmadığım gibi...
1 tane çıkmış kazanıp mailine gelen varmı
satacaklar benlede irtibata geçebilir