-
Markafoni saçmalığı
Gönderen:
numberone2000
02 Oca, 2014 10:59
-
Arkadaşlar sorun bendemi markafonidemi. Bir arkadaşa hediye bir ürün aldım. Teslimat adresini hediyeyi alan kişiye faturayıda kendime istedim. Gitmişler faturayı hediye ile birlikte arkadaşa göndermişler. Kendilerine mail attım düzgün cevap alamadım şikayetvar sitesine yazdım. Cevap şu : Faturasız ürün gönderilmemektedir. Sorun bendemi yoksa firmadamı bi problem var sizce.
-
Gönderen:
ozcartman
02 Oca, 2014 11:04
-
özellikle markafoni için bişey diyemem ancak benim bildiğim bütün sitelerde fatura adresi ayrı sipariş adresi ayrı istenir.
-
Gönderen:
gkymrc
02 Oca, 2014 11:08
-
aynı şeyi ben başka bir sitede yaşadım, böyle bir seçenek sunmalarına rağmen akılları karışıyor. Hediye gönderdiğim ürün önce bana geldi, sonra geri yolaadım onlara, arkadaşıma bir daha yolladılar, faturayı unuttular falan bu böyle 1 ay sürdü. Faturasız ürün gönderememeleri durumu doğru olabilir en azından sevk irsaliyesi olmadan herhangi bir denetimde ceza yerler ama o zaman bu seçenek neden var?
İlla ki kanunda hediye için bir ayrıcalık vardır, ya bilmiyorlar ya işlerine gelmiyor.
-
Gönderen:
numberone2000
02 Oca, 2014 11:11
-
Küçük bir site yapsa birşey demeyeceğimde. Markafoni yılların sitesi. Adama diyorumki hediye alıyorsun arkadaşına hediyenin yanındada bak sana ne kadar pağlı yada ne kadar ucuz birşey almışım gör diye faturayıda gönderiyorsun. Tam bir komedi. Bütün siteler ayrı adrese gönderiyor aslında bu markafonidede var ama hata yaptıkları için suçlarını kabul etmiyorlar.
-
Gönderen:
ask_ne_demek
02 Oca, 2014 11:11
-
ben hiç sorun yaşamadım markafonide ve tek oradan alışveriş yaparım... ama hiç ayrı adrese fatura istemedim yoğunluktan belki karışıklık olmuştur...
bu sorun yaşanıyorsa hediye kazandığımızda yine faturalı gönderiliyor ama ürünbedeli tahsil edilmeyecektir gibi bir ibare yazıyor. bunu deneyebilirler en azından hediye yolladığımız kişi ürün fiyatını bilmez
-
Gönderen:
numberone2000
04 Oca, 2014 13:59
-
Yanlışınız var. Birçok firma bunu yapıyor. Ürünü sevk irsaliyesi ile göndererek faturayıda farklı yere kesiyorlar. Bu durum bir tezat teşkil etmiyor. Madem hediye paketi uygulamaları var. Bu uygulamasıda olması lazım. Ben birine hediye alıyorum diyorumki hediyeyi gönderin yanında irsaliye kesin. Banada fatura edin. Bundan daha doğal bir istek olamaz. Kaldıki kim ister hediye aldığın birine hediyenin ücretinin yazdıı faturasıda gitsin.
-
Gönderen:
meltem2780
05 Oca, 2014 02:19
-
ben annem için hediye ürün aldığımda fatura bana ürün anneme gitmişti yani yapan siteler var örnek h.b com
-
Gönderen:
Beyondparadise
05 Oca, 2014 11:07
-
Faturayla teslimat adresi aynı olmak zorunda değil , çalışırkende teslimat adresi depo fatura adresi merkez ofisleri şeklinde çok işlem yapmışlığım var,
markafonide hiç ayrı istemediğimden uygulamaları ne bilmiyorum ama iki sene önce trendyoldan fatura bana ürün arkadaşıma şeklinde alışveriş yapmıştım.
-
Gönderen:
catpat07
05 Oca, 2014 13:09
-
Turkcell magazadan arkadasa cok istediği kılıfı aldım ancak faturayı kendime istemiştim ücretini görmesini istemiyordum yılbaşı için hediye almıştım ancak fatura da ona gitmiş