İşte Hediyen!
5 kişiye Slumdog Millionaire DVD
Hemen Kazan!
2009 Oscar ödüllerinde En İyi Film kategorisi de dahil olmak üzere katıldığı festivallerde ödül rekorları kıran Slumdog Millionaire bu hafta 5 HediyeEdiyor.com üyesine hediye!
Jamal Malik Mumbai'nin gecekondu mahallelerinden birinde yaşayan 18 yaşında bir yetimdir. Hindistan'da katıldığı bir bilgi yarışmasında 20 milyon rupe kazanmasına sadece bir adım kalmıştır.
Şovun o gecelik bitmesinin ardından Jamal, eğitimsiz olan birinin bu kadar büyük başarıyı ancak hile yoluyla gösterebileceğinden şüphelenilip tutuklanır. Ama yarışmadaki her sorunun cevabıyla o gece Jamal'ın inanılması zor gerçek hikayesi ortaya çıkacaktır.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
Ben filmi izlediğim için ihtiyaç duymuyorum fakat izlemeyenler kesinlikle katılsın, izlenmesi gereken güzel bir film
katıldım teşekkürler inş kazanırım.
film tam arşivlik kazanmayı çok istiyorum
sanki bi yerde hediyeediyor.comun hediyelerinde kargo alıcıya ait die duymuştum yanlışmı hatırlıorum 2-3 haftadır katılmıyorum bu yüzden
evet kargo alıcıya ait. ben de katılmıyorum artık o yüzden.
ozamanda bi anlamı kalmıyo ki zaten
ben buradan michael jackson albümü kazandım ve kargo ödemedim.şimdi dönüp tarihe baktım 12 temmuzda kazanmışım.daha sonradan ücret alıcı mı yaptılar
ben buradan michael jackson albümü kazandım ve kargo ödemedim.şimdi dönüp tarihe baktım 12 temmuzda kazanmışım.daha sonradan ücret alıcı mı yaptılar 
daha çok hediye verebilmek için alıcı ödemeli yaptılar. ağustos ayında.
ben ağustos ayında abbo goldtun albümünü kazanmıştım vede kargo parasını ben ödedim dahada bu yarışmaya katılmadım...