Takas fikri çok güzel eminim herkes bundan faydalanacaktir
Tabi önce kazanmak lazım.
benım kazanıpta gelmeyen urunlerle halı hazırdakı urunlerınız değişebilirim

zaten umudu kestim
Bunun için önce güven ortamının oluşmuş olması gerekir.İstemediğiniz ödüllere katılmayı verin
tek bakış açısıyla düşünmemek lazım istemediğim ödül değil belki ailem bana hediye aldı kullanmadım vs. forumdada işe yarayacak bişey kazanan arkadaş var takas kötü bişey değil tabiki aracı admin veya güvenilir bir kişi olması lazım
Bunun için önce güven ortamının oluşmuş olması gerekir.İstemediğiniz ödüllere katılmayı verin
tek bakış açısıyla düşünmemek lazım istemediğim ödül değil belki ailem bana hediye aldı kullanmadım vs. forumdada işe yarayacak bişey kazanan arkadaş var takas kötü bişey değil tabiki aracı admin veya güvenilir bir kişi olması lazım
Konu başlığı kazandığımız ödülleri değerlendirelimdi,bende esprili bi cevap yazdım

Takas güzel ama ortam sağlandığında
Ya bence herşey para deil , alışveriş gibi bir bölüm açıldı ama , bence bağış isimli bir başlıkta açılmalı , örneğin işine yaramayan evde fazlalık ama başkasının ihtiyacı olabilecek herhangi birşeyi o başlık altında sunabilir , ve kargoyu alıcının karşılaması yönünde gönderebilir , mesela ben cicicee sitesinden kazandığım kişiye özel kitabı bir başkasına hediye etmiştim , neden parasal bir karşılık bekliyim ki
güzel bir konu olmuş öncelikle
ben kazandığım ürünleri gitti gidiyorda sattım
gelicekler var onlarıda oradan satışa çıkartacağım
eğer gitti gidiyor dan linkleri istenirse o tür bir paylaşım olursa daha faydalı olur bence
konuya linkleri koyarız kim ne satıyorsa tanıdıktan alırız daha ii olur
kimse kimseyi tanımıyor
güven ortamı nasıl oluşucak ki ?
Ya bence herşey para deil , alışveriş gibi bir bölüm açıldı ama , bence bağış isimli bir başlıkta açılmalı , örneğin işine yaramayan evde fazlalık ama başkasının ihtiyacı olabilecek herhangi birşeyi o başlık altında sunabilir , ve kargoyu alıcının karşılaması yönünde gönderebilir , mesela ben cicicee sitesinden kazandığım kişiye özel kitabı bir başkasına hediye etmiştim , neden parasal bir karşılık bekliyim ki 
çok iyi yapmışsın arkadaşım
tabiki herşey para değil
aslında gerçekten iyi fikir