0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar bende karar verdim kullanmadığım eşyaları çok uygun fiyatlardan satacağım. Gitti gidiyor.com 'da ilanı tam veriyordum ki kredi kart numarası istedi açıkçası güvenemedim.. Hanqi siteden nasıl satabilrm ? bir bilqiniz varmı ?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinArkadaşlar bende karar verdim kullanmadığım eşyaları çok uygun fiyatlardan satacağım. Gitti gidiyor.com 'da ilanı tam veriyordum ki kredi kart numarası istedi açıkçası güvenemedim.. Hanqi siteden nasıl satabilrm ? bir bilqiniz varmı ?sahibinden.com 'u dene !
kullanmayacağım hic bir kampanyaya katılmıyorum. site güvenilmez geldiyse yada cok zaman alıcı oyunsa katılmıyorum. 100 kampanya varsa benim katıldıgım 5 i gecmez. kazandıgım ödülleride degerlendirme sorunum olmuyor.Mesela bebek sitelerinin kampanyaları. şöyle düşünüyorum ben kazanırsam işime yaramaz cünkü çocuklarım büyüdü.yegenlerimin bebekleri var ama hic emek vermeden hediye kazanacak. ama sonuclar acıklandıgında emek verip kampanyaya katılan bebek sahibi o hediyeye ihtiyacı olan anne üzülecek.bu da adaletsizlik olur. Gercek ihtiyacı olan kampanyaya katılmak için zaman harcayan kişiye haksızlık yapamam. bu sebeple kazandıgım ödülleri bizzat kendim degerlendiriyorum.