0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu tchibo'dan ne görüyorsan eve geldiğinde hepsinin boyu 2 katı oluyor.Bana bir pijama almışlar bildiğin kızılay çadırı gibi.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBu tchibo'dan ne görüyorsan eve geldiğinde hepsinin boyu 2 katı oluyor.Bana bir pijama almışlar bildiğin kızılay çadırı gibi.evet bende bir kar gözlüğü aldım eşim kaynak mı yapacaksın hayırdır dedi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBu tchibo'dan ne görüyorsan eve geldiğinde hepsinin boyu 2 katı oluyor.Bana bir pijama almışlar bildiğin kızılay çadırı gibi.evet bende bir kar gözlüğü aldım eşim kaynak mı yapacaksın hayırdır dedi Öyle böyle değil, hanım bir bıçak almış bıçağı al git Muhteşem Yüzyıl'da yeni çeri olarak işe başla.Kılıç gibi bişey.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBu tchibo'dan ne görüyorsan eve geldiğinde hepsinin boyu 2 katı oluyor.Bana bir pijama almışlar bildiğin kızılay çadırı gibi.evet bende bir kar gözlüğü aldım eşim kaynak mı yapacaksın hayırdır dedi Öyle böyle değil, hanım bir bıçak almış bıçağı al git Muhteşem Yüzyıl'da yeni çeri olarak işe başla.Kılıç gibi bişey.Benden kıskandında aldın. Şimdi küçüğünü aldım, gir al utanma.
çeklerin son kullanma tarihi nedir arkadaslar.