Resimde kaç adet açılmamış kutu var ?
Bulmak ve ödül kazanmak için hemen tıklayın.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
yok ya yapamıyorum
yalnız değilsiniz durmuyorki yapılabilsin
nasıl oldugunu anlamadım ki bir tane eşleşti,arkadaşına davet göndermelisin dedi davet gönderdim hiç kazandın falan demedi? davet gönderdiğimin de mi eşleştirmesi gerekiyor acaba :s
Davet gönderdiğiniz kişinin de o kutu için 3 hakkı var. 3 hakta o da tutturursa ikiniz de kazanıyorsunuz.
Şu ana kadar 2 davet gönderdim ama ikisi de olmadı.
1. Önce siz kutu açıp eşleştireceksiniz.
2. Daha sonra bu kutuyu arkadaşınıza göndereceksiniz
3. Kutuyu arkadaşınız açacak
4. Arkadaşınızda eşleştirmeyi başarırsa kutu açılacak
5. Arkadaşınız kutuyu açmayı başardıktan sonra sizden Half key ( Yarım anahtar ) kodunu isteyecek bu kod profilinizde resmin altındaki kutuda yazıyor
6. Arkadaşınız kodu yazdıktan sonra eşleştirme sonucu kazandığınız ödül size ve arkadaşınıza gidecek.
Kutuyu açarken işaretlere göre Dört farklı ödül var
Telefon
Altın anahtar ( Finalde verecekleri 2 tane araba çekiliş için çekiliş hakkı numara veriyor )
Oyun içinde oynama kredisi ( 300 kredi çıkıyor )
E-Coupon ( Sanırım hediye çeki )
Açtığınız kutuyu birkaç kişiye gönderebiliyorsunuz , ama kutuyu 3 kişiye gönderdiniz bir kişi açma girişiminde bulunursa başarılı olsada başarısız olsada o kutuyu diğer gönderdikleriniz bir daha açamıyor
Sorusu olan ?
pehh ben sandım hemen telefon vericek

altın anahtar aldım binbir ugrasla şimdi bekle ki 5 ocak gelsin çekiliş olsun araba bana çıksın
arkadaş davetini bulamadım

eşleşme bulunca açılıyormuş
Katılım koşullarındaki şu maddeye dikkat etmekte fayda var: (Otomobil çekilişinden bahsediyor)
Kazananlar, etkinlik mekanındaki final şans çekilişi sırasında seçilecek ve anons edileceklerdir. Kimlik doğrulamasının ardından kazananlara Huawei ile ilgili sorular sorulacaktır. Doğru cevap vermeleri halinde iki kazanan büyük ödülün sahipleri olacak; yanlış cevap verilmesi durumunda başka bir Altın Anahtar seçilecektir.