kampanya bitti heralde. soruyu cevapladıktan sonra kurumsal sayfasına gidin diyor ama anlamadım?
kuurmsal sayfasına gidin diyor. cünkü diğer bi soru orda. diğer soru için yönlendiriyor. kurumsala gidince altta sihirli kutular cıkıyor onu cvplıyorsun tekrar baska yere yönlendiriyor. böyle 4 soru cıkıyor.
en sonunda da katılım formunu dolduruyorsun..
hah bunlar kendilerine eleman arıyo ya şimdi gördüm yazar olucanki sana hediye çeki cart curt versin pööee 
o başka kampanya.
altta kutular fışkırıyor sayfanın sonunda,onlarda soru var ama istersen yazar olup garanti 200 tl hediye çeki kazanabilirsin ama hergün yazman mı ne lazımmış.
haftada en az dört gün yazman lazım mış ayrıca tüm konserleri cartları curtları da takip etmek şart hastalanınca bile girip hastalandığını yazcakmışsın
fashion bloggers bölümünde yazıo
Gülhancım o farklı bir kampanya onda o blogger a foto falan ekleyecekmişsin,bu kelime avı oyunu, sana çıkan sorulara cevap veriyorsun renkli kutucuklara tıklayıp, bunun katılım koşullarında öyle birşey yok...
Yaşadığın yerde sabit bir internet hattının olması gerekiyor.Sonra hastalansan bile bloga hastayım yazacak kadar düzenli bir şekilde haftada en az 4 gün blog girişi yapacaksın bütün önemli konserler festivallere gitmeyi kendine iş edineceksin Canlı olacaksın, Genç olacaksın , bloglayacaksın... Son zamanlarda katıldığın bir etkinliği anlatan örnek bir yazıyla beraber seni tanımamızı sağlayacak fotoğraflı kısa bir özgeçmişini Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin adresine gönder hemen tanışalım...
Gülhancım o farklı bir kampanya onda o blogger a foto falan ekleyecekmişsin,bu kelime avı oyunu, sana çıkan sorulara cevap veriyorsun renkli kutucuklara tıklayıp, bunun katılım koşullarında öyle birşey yok...
biliyorum cnm ben katıldım zaten yukarda bi arkadaş konuyu açınca bunuda söyleyelim dedim
Güzel ve eğlenceli bir kampanya, sorular basit gerçi ama

.Ordan oraya yönlendiriyor

İlgilenenler için Blog kampanyasıda güzel olmuş, o konular hakkında blog yazanlar katılıp kazanma şansını da yakalabilir