Gönderen Konu: Bizim Mutfak Uzmanlık Sorusu 3. Hafta Kazananlar Listesi  (Okunma sayısı 4254 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı DURU41

• Usta Kampanyacı
Ynt: Bizim Mutfak Uzmanlık Sorusu 3. Hafta Kazananlar Listesi
« Yanıtla #30 : 05 Nisan 2014, 00:51:01 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Bur da hediye kazanan hediyesi gelen varmı acaba tenceredemi gönderiyorlar
evet,korkmaz çelik tencere var.benim geldi.
"Ben Mevla'dan isterim. Verirse yüceliğidir, vermezse imtihanımdır."

- Şems-i Tebrizi

Çevrimdışı C.K.

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #31 : 05 Nisan 2014, 01:22:10 »
Ödül sadece "bilmem kim evinize gelecek" olsaydı kazanan kişi için üzülmezdim ama diğer ödüller için kampanyaya insan toplayıp sonra yarı zorla evinize geliyoruz demek bana saçma geliyor. En azından reddetme hakkınız olmalı.

Çevrimdışı lerzankara

• Usta Kampanyacı
  • yakışıklı şanslarım
    • lerzankaradan
« Yanıtla #32 : 05 Nisan 2014, 02:47:36 »
bizim mod erteb yasemin brandley i evinde ağırlayacak kişi olmuş tebrik mi etsem allah kolaylık mı versin desem şaşırdım. :o

Sormayın, bu tür misafir ağırlamalarını seviyorum gerçi. Şimdiye kadar aşçı Semen Öner, Gülhan Kara, Türk evi ziyaret etmek isteyen 3 ayrı şirket için yabancı yöneticiler misafir ettim. Ama oğlum 2 yaşında, epey zor oluyor artık.
sizi çok iyi anlıyorum Allah kolaylık versin,benim oğlumda 2 yaşına yeni girdi.acaba sizinki konuşuyor mu çişini vs. söylüyor mu?

Tuvalet eğitimi yazın vereceğim inşallah. Anne baba, anne mama ver, bu (su), böle (böyle), anneanne, babaanne, dede, anaba(araba)...bunun dışında işaretle epey bir şey anlatıyor. Konuşmuyorsa sakın korkmayın. Büyük oğlum da 2,5 yaşında konuşmaya başlamıştı. Benimki 25 aylık.

Misafir başımızın üstünede bunun neresi ödül olabilir onu anlamadım  ;D lisans sınavlarına denkgelse keşke bende gelirim  ;D

gelirken söyle bir güzellik yapsalar süper olmaz mı ?
kismet ettiyse Mevla el getirir yel getirir sel getirir. kismet etmediyse Mevla el götürür yel götürür sel götürür.

Çevrimdışı mor menekşe

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #33 : 05 Nisan 2014, 23:21:33 »
bizim mod erteb yasemin brandley i evinde ağırlayacak kişi olmuş tebrik mi etsem allah kolaylık mı versin desem şaşırdım. :o

Sormayın, bu tür misafir ağırlamalarını seviyorum gerçi. Şimdiye kadar aşçı Semen Öner, Gülhan Kara, Türk evi ziyaret etmek isteyen 3 ayrı şirket için yabancı yöneticiler misafir ettim. Ama oğlum 2 yaşında, epey zor oluyor artık.
sizi çok iyi anlıyorum Allah kolaylık versin,benim oğlumda 2 yaşına yeni girdi.acaba sizinki konuşuyor mu çişini vs. söylüyor mu?

Tuvalet eğitimi yazın vereceğim inşallah. Anne baba, anne mama ver, bu (su), böle (böyle), anneanne, babaanne, dede, anaba(araba)...bunun dışında işaretle epey bir şey anlatıyor. Konuşmuyorsa sakın korkmayın. Büyük oğlum da 2,5 yaşında konuşmaya başlamıştı. Benimki 25 aylık.
anladım,bizimkide adını falan söyleyince bakıyor o da suya bu diyor :D mama anne gibi tek kelime söylüyor da.böyle tam konuşmuyor,ama aklı kurnazlıklara çalışıyor  :D mesela Tv seyrederkene al mamanı ye diyorum bakmıyor al çikolata diyorum hemen bakıyor o tür şeyleri seviyor  ;D

Çevrimdışı sanko86

• Usta Kampanyacı
  • Şükürler olsun....
« Yanıtla #34 : 06 Nisan 2014, 10:16:22 »
Çikolatayı sevmeyenini hiç görmedim :)
Ne kadar yükselirsen, uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsün.
 Nietzche