Gönderen Konu: fenercell (17 Ocak)  (Okunma sayısı 1435 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı artun

• Usta Kampanyacı
  • Murphy'nin altın kuralı: Altını olan kuralı koyar!
fenercell (17 Ocak)
« : 24 Aralık 2013, 09:22:37 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Fenercell'liler sosyal medyada da kazanmaya devam ediyor!

Tek yapmanız gereken Fenercell'in Facebook sayfasını Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin 'yi  takip ederek 29 Aralık Pazar Günü oynanacak Fenerbahçe - Kayserispor maçının skorunu doğru tahmin etmek.

Skoru doğru tahmin eden 3 kişiden biri olun maçtan sonra imzalı formanız sizin olsun. Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin sayfamıza giderek gerekli bilgileri doldurunuz.

Yarışma 23.12.2013 saat 16:00 – 29.12.2013 saat 16:00 tarihleri arasında, Türkiye genelinde, Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin sayfasında gerçekleştirilecektir.
Katılabilmek için katılımcının, Türkiye'de yerleşik olması, Facebook kullanıcısı olması ve Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin sayfasını beğenmesi gerekmektedir. Uygulamaya katılım ücretsizdir, isteyen herkes katılabilir.
18 yaşın altındaki kişiler, Fenercell çalışanları ve birinci derece yakınları kampanyaya katılamaz, katılmış ve yarışmayı kazanmış olsalar dahi ödüllendirmeye hak kazanamazlar.
Forma kazanmak için skoru doğru tahmin katılımcıların bilgilerinin kayıt sırasına göre sıralandırma yapılacak ve bir liste oluşturulacak. Bu liste kullanılarak Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin sayfasından rastgele seçilen numaraya göre 3 kişiye forma gönderilecektir.
Formalar L bedendir ve Fenerbahçe 2013/2014 sezonu yeni Efsane Çubuklu Formadır.
Formalar ücretsiz şekilde kargo ile adrese gönderilecektir.
Yurtdışına kargo gönderimi yapılamamaktadır.
Kargo şirketinden kaynaklı veya adresin tam olarak belirtilmemesi gibi kullanıcı eksik bilgilendirmesi gibi nedenlerle gecikmeler yaşanmaktadır. Bu tür gecikmelerden Fenercell sorumlu değildir.
Satın alınan formalarda beden vb. değişim yapılmamaktadır
Kazanan kişilere, isimleri uygulamada açıklandıktan sonra doldurdukları bilgi formunda kayıtlı olan isim ve irtibat bilgilerinden ulaşılacaktır. Bu isim ve/veya irtibat bilgilerinin eksik ya da hatalı olması durumunda kazanan katılımcı hakkını yedek listedeki katılımcıya devretmiş sayılır.
Fenercell bu uygulamaya katılan kullanıcılara iletişim ve tanıtım amaçlı e-posta ve kısa mesaj gönderimi yapma hakkını saklı tutar.
Fenercell önceden haber vermeksizin katılım koşullarını değiştirebilir, veya kampanyayı iptal edebilir. Uygulamaya katılan herkes katılım koşullarını okuyup kabul etmiş sayılır. Fenercell kullanım koşullarını gerektiğinde güncelleme yetkisi saklıdır; kullanıcıların bu koşulları belirli periyodlarla kontrol etmeleri gerekmektedir.
Bu yarışmaya katılanlar, katılım koşullarını ile gizlilik kurallarını kabul etmiş sayılırlar. Uygulamaya katılanlar bu kurallara ve yasalara uygun davranmayı, başkalarının haklarına zarar vermemeyi, doğru bilgi vermeyi kabul ederler. Kurallara aykırı davranan kullanıcıların uygulamadan çıkartılma hakkı saklı tutulur ve sayfaya erişimi engellenebilir
Yarışma ile ilgili her türlü soru, öneri ve şikâyetleriniz için Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresine e-posta gönderebilirsiniz.     
« Son Düzenleme: 27 Aralık 2013, 09:03:50 Gönderen: admin »

Çevrimdışı lerzankara

• Usta Kampanyacı
  • yakışıklı şanslarım
    • lerzankaradan
fenercell (17 Ocak)
« Yanıtla #1 : 25 Aralık 2013, 20:07:09 »
Fenercell Facebook yeni yıla özel yarışmalarıyla kazandırmaya devam ediyor!

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin sayfasını ziyaret ederek beğenip Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin uygulamaya tıklayın "O sezon hangi sezon" yarışmasına katılıp formaların ait olduğu doğru sezonu seçen 15 şanslı çift 26 Ocakta Bostancı Gösteri Merkezi'nde sahne alacak Mabel Matiz konserine davet edilerek, Fenercell'in özel tribününde ağırlanacak!

Siz de hemen Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin sayfasını ziyaret ederek 4 sezon için de doğru cevabı verin Mabel Matiz konserine bilet kazanın !

ben konuyu bulamadım açıksa silinebilir
« Son Düzenleme: 26 Aralık 2013, 14:58:41 Gönderen: admin »
kismet ettiyse Mevla el getirir yel getirir sel getirir. kismet etmediyse Mevla el götürür yel götürür sel götürür.

Çevrimdışı yasinn

• Acemi Kampanyacı
  • **
  • Rastgele !
Ynt: fenercell
« Yanıtla #2 : 25 Aralık 2013, 22:58:38 »
2 Nolu fotoğraftaki forma 1986-1987
4 teki ise 1978-1979 olarak buldum.Özellikle 3ü çok aradım ama bulamadım.emlak bankası reklamlı bu renkteki formayı ilk defa görüyorum.

''...ve fikirlere kurşun işlemez!'' V

Çevrimdışı zulal yavuz

• Yeni Kampanyacı
  • *
  • https://twitter.com/zulalyavuz
« Yanıtla #3 : 26 Aralık 2013, 11:20:09 »
1 No 2013
2 Nolu fotoğraf ın da 85 - 86 sezonu olduğunu düşünüyorum.

Çevrimdışı balpötüşü

• Usta Kampanyacı
  • İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR!!!
« Yanıtla #4 : 26 Aralık 2013, 12:13:37 »
3. fotoğraf 1993-1994 yılı forması
Senin dünyaya bakan pencerelerin kirli ise,benim çiçeklerim sana çamur görünür..!!

Çevrimdışı mkbfb

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #5 : 26 Aralık 2013, 13:44:15 »
1 ) 2013
2 ) 85-86
3 ) 91-92
4 ) 76-77

Çevrimdışı yasinn

• Acemi Kampanyacı
  • **
  • Rastgele !
Ynt: fenercell (17 Ocak)
« Yanıtla #6 : 26 Aralık 2013, 18:44:52 »
1 ) 2013
2 ) 85-86
3 ) 91-92
4 ) 76-77

4) 76-77 olmayabilir.

Çevrimdışı balpötüşü

• Usta Kampanyacı
  • İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR!!!
« Yanıtla #7 : 26 Aralık 2013, 20:01:13 »
Fenerbahçe Formaları 1993-94 Sezonu

3. sorunun cevap bu durumda 93-94 olmuyor mu ?

Senin dünyaya bakan pencerelerin kirli ise,benim çiçeklerim sana çamur görünür..!!

Çevrimdışı yasinn

• Acemi Kampanyacı
  • **
  • Rastgele !
« Yanıtla #8 : 27 Aralık 2013, 01:40:14 »
Fenerbahçe Formaları 1993-94 Sezonu

3. sorunun cevap bu durumda 93-94 olmuyor mu ?

Aynen öyle olması lazım bu siteye göre