Gönderen Konu: nescafe'den 3 MERCEDES A180 VE 333 SONY PLAYSATATİON 4 15 OCAK - 15 NİSAN  (Okunma sayısı 21463 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sakaryazede

• Usta Kampanyacı
  • BAY İSTATİSTİK
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
dün migros'da vermediler diğer marketler de vermiyor, küçük esnafa kaldı işimiz. işin yok şimdi kampanyalı ürün satan bakkal bul, buldun bedavaları alabiliyor muyuz diye sor. sıkıntı ya.
Satsa da vermiyorlar, emin olabilirsin. Adamlar biraz bakkalcılık modunda. Şimdi bakkaldan alışveriş yapmıyorsun, markete gidiyorsun da bedavasını almaya mı geldin. Devamlı müşterim misin, seni tanımam etmem havasında.
Onların değil Nescafe ve Nescafe'nin dağıtıcı bayilerinin ayıbı. Kardeşim sen iadeleri al, karın neyse ürün başına yine o karı biz vereceğiz sana dese bak nasıl gönülden Migros da, Carrefour da, bakkal da alıyor. Birebir değişim yapıyorsa bedavalarla perakendeci de vermez.
Açıkçası kasiyer ve kurumsal market için daha zor, adamlar da stok takibi var. Kasadan geçirmeden giriş çıkış yapacak, iade mi aldı bedelsiz mi verdi ne oldu o işi bir de muhasebeleştirme süreci var ama bakkalın pekala vermesi lazım. Bakkalın, ufak marketin yaptığı resmen işgüzarlık...
« Son Düzenleme: 09 Mart 2014, 22:54:23 Gönderen: sakaryazede »
Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olma.

Çevrimdışı eyyupkeles

• Acemi Kampanyacı
  • **
 10 adet bedava ürüne 2adet ek ürün verseler işlemtamam algidada böyle 4yıl önce marketçilik yaptığımda en azımdan böyleydi

dün migros'da vermediler diğer marketler de vermiyor, küçük esnafa kaldı işimiz. işin yok şimdi kampanyalı ürün satan bakkal bul, buldun bedavaları alabiliyor muyuz diye sor. sıkıntı ya.
Satsa da vermiyorlar, emin olabilirsin. Adamlar biraz bakkalcılık modunda. Şimdi bakkaldan alışveriş yapmıyorsun, markete gidiyorsun da bedavasını almaya mı geldin. Devamlı müşterim misin, seni tanımam etmem havasında.
Onların değil Nescafe ve Nescafe'nin dağıtıcı bayilerinin ayıbı. Kardeşim sen iadeleri al, karın neyse ürün başına yine o karı biz vereceğiz sana dese bak nasıl gönülden Migros da, Carrefour da, bakkal da alıyor. Birebir değişim yapıyorsa bedavalarla perakendeci de vermez.
Açıkçası kasiyer ve kurumsal market için daha zor, adamlar da stok takibi var. Kasadan geçirmeden giriş çıkış yapacak, iade mi aldı bedelsiz mi verdi ne oldu o işi bir de muhasebeleştirme süreci var ama bakkalın pekala vermesi lazım.     Bakkalın, ufak marketin yaptığı resmen işgüzarlık...   
« Son Düzenleme: 09 Mart 2014, 23:04:02 Gönderen: eyyupkeles »

Çevrimdışı anvil

• Global Moderator
  • Hero Member
geçen sene migros veriyordu. bu sene vermiyo mu?

Çevrimdışı scr4m

• Acemi Kampanyacı
  • **
Başıma dert oldu şu bedavalar 20 paket birikti.Sordum birkaç yere daha küçük işletmelere sorun,bilmiyoruz tarzında geri bildirimler alıyorum.Kasiyere bedavası var alıyormusunuz dediğimde yüzüme tuhaf tuhaf bakıyorlar.Kendilerine bilgi verilmediği belli kasiyer ne yapsın.Bu gerçekten nescafe'nin ayıbı madem böyle bir kampanya yapacaksın.Satış yaptığın noktaları bilgilendireceksin.Almam,bilmem,sallamam diyenin de kulağını çekeceksin.Bu nedir arkadaşım 20 paket boşa gidecek,bu paketlerin peşinde tüm şehri gezip çingenelik mi yapayım yani ne yapayım.Bu kadar sorumsuzluk olmaz.Allah'tan çekiliş MPI onaylıda ona güvenebiliyoruz.

Çevrimdışı sakaryazede

• Usta Kampanyacı
  • BAY İSTATİSTİK
Başıma dert oldu şu bedavalar 20 paket birikti.Sordum birkaç yere daha küçük işletmelere sorun,bilmiyoruz tarzında geri bildirimler alıyorum.Kasiyere bedavası var alıyormusunuz dediğimde yüzüme tuhaf tuhaf bakıyorlar.Kendilerine bilgi verilmediği belli kasiyer ne yapsın.Bu gerçekten nescafe'nin ayıbı madem böyle bir kampanya yapacaksın.Satış yaptığın noktaları bilgilendireceksin.Almam,bilmem,sallamam diyenin de kulağını çekeceksin.Bu nedir arkadaşım 20 paket boşa gidecek,bu paketlerin peşinde tüm şehri gezip çingenelik mi yapayım yani ne yapayım.Bu kadar sorumsuzluk olmaz.Allah'tan çekiliş MPI onaylıda ona güvenebiliyoruz.
Aynen öyle neredeyse 4.-5. kampanya olacak bedavalarla ilgili hala adam gibi bir organizasyon yapamadılar.
Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olma.

Çevrimdışı davidof

• Usta Kampanyacı
Eskişehir'de Migros alıyor, bir sorun yok.  Yalnız hangisinden bedava çıktıysa yine aynı çeşitten almak gerekiyor. Kasiyer boş paketlerle birlikte satış fişini zımbalayıp kasaya koyuyor.
Ben bedava yazılıların şifrelerini göndermiyorum. Nasıl olsa alacağım bedavadan da şifre çıkacak diye olduğu gibi veriyorum.
Bun arada bazı marketlere yeni üretim ürünler gelmiş ama üzerinde kampanya bilgisi yok. Muhtemelen bedava vermek sıkıntıya soktu şirketi. Henüz kampanyalı paketler piyasadayken ben de evdekileri kavanoza doldurup bedavaları kampanyalı paketlerle değiştireceğim. ;)
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı "Özdemir Asaf"

Çevrimdışı sule_yilmaz

• Usta Kampanyacı
Eskişehir'de Migros alıyor, bir sorun yok.  Yalnız hangisinden bedava çıktıysa yine aynı çeşitten almak gerekiyor. Kasiyer boş paketlerle birlikte satış fişini zımbalayıp kasaya koyuyor.
Ben bedava yazılıların şifrelerini göndermiyorum. Nasıl olsa alacağım bedavadan da şifre çıkacak diye olduğu gibi veriyorum.
Bun arada bazı marketlere yeni üretim ürünler gelmiş ama üzerinde kampanya bilgisi yok. Muhtemelen bedava vermek sıkıntıya soktu şirketi. Henüz kampanyalı paketler piyasadayken ben de evdekileri kavanoza doldurup bedavaları kampanyalı paketlerle değiştireceğim. ;)
iyi fikir :)

Çevrimdışı elesta

• Acemi Kampanyacı
  • **
aslında sadece 10lu paket içine şifre konulmalı. tek tek 10 şifre göndermekle uğraşmak yerine 1 kere göndermek yeterli olur.

çekiliş için sadece 10lu paket saklanır ve böylece bedavaları almak da mümkün olur.

Çevrimdışı J3askan

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
migrosta tava vardı 9.90 a annem kasadayken 16 aslında 17 idi nescafe bedavasını verince tavayı 3.5 liraya aldı nakit düşmüşler süper oldu çünkü kampanyalı nescafe yoktu :(

Çevrimdışı sule_yilmaz

• Usta Kampanyacı
migrosta tava vardı 9.90 a annem kasadayken 16 aslında 17 idi nescafe bedavasını verince tavayı 3.5 liraya aldı nakit düşmüşler süper oldu çünkü kampanyalı nescafe yoktu :(
anlamadım :(