-
Kiler Market Turkcell Akıllı Kadınlar Samsung Tablet
Gönderen:
unique
19 Ara, 2013 10:51
-
Kiler marketin düzenlemiş olduğu ve bu ayın 4'ü itibari ile biten turkcell a.k.k. kampanyasının sonuçları henüz açıklanmadı? Müşteri hizmetlerini arayıp sıkıştırmak mı lazım, bilgisi olan var mı
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin444 6 222
-
Gönderen:
öncevatan
19 Ara, 2013 10:59
-
Bir kaç kez aradım net cevap yok bu ay sonu diyorlar Bir de kasa başındaki kişiler kendi veya müdürlerin telefon numarasını yazıyorlar Benim başıma geldi kasadaki kız bakdım başka telefon numarasını yazıyor Ne yapıyorsun sizin telefon numaranız girilmiyor dedi kızınca tekrar girmeye başladı
-
Gönderen:
unique
19 Ara, 2013 11:02
-
kampanyaya katılanlar devamlı olarak müşteri hizmetlerini ararsa baskı sonucu sonuçlar hızlanabilir belki.
-
Gönderen:
öncevatan
30 Oca, 2014 14:14
-
Kimse katılmadımı bu kampanyaya arıyan yokmu Kiler iyicene cıvıttı sonuçları daha açıklamadı 2 ay oldu
-
Gönderen:
kyigit
30 Oca, 2014 14:18
-
ben aramıştım, önümüzdeki hafta açıklanacak dediler üstünden 1 hafta daha geçti halen yok.. kiler bu işleri beceremeyen bi firma çok şey beklememek lazım.. kasım ayı kataloğundan kazandığım puanları onlarca telefon görüşmesi sonucu ancak bugün kullanabildim mesela..
-
Gönderen:
unique
05 Şub, 2014 09:46
-
2 aydan daha fazla geçti kampanya biteli hala sonuçlar ortada yok? katılan olmadı mı forumdan
-
Gönderen:
öncevatan
12 Şub, 2014 10:49
-
Kileri aradım sadece kazanları burda sistemizmizde bakıyoruz Benim iki ayrı ayrı telefonla katıldım yok dediler yani kazanamadınız diyorlar Kilere güvenim kalmadı
-
Gönderen:
kyigit
12 Şub, 2014 21:38
-
Kileri aradım sadece kazanları burda sistemizmizde bakıyoruz Benim iki ayrı ayrı telefonla katıldım yok dediler yani kazanamadınız diyorlar Kilere güvenim kalmadı
e herkese kazanamadınız derler o zaman.. yada çok baskı olursa sahte bi liste yayınlarlar olur biter.. benim de güvenim yok.. yarın arıyım bakalım bana ne dicekler.. çok fazla ürün almış mıydınız siz peki? hani aldıysanız ben hiç ümitlenmiyim..
-
Gönderen:
unique
13 Şub, 2014 18:42
-
sonuçlar belli olmuş, 2.5 ay sonra? fakat hala internet sitesinden açıklama yapmadılar. yaptığım alışverişlerin yarısı ortada yok, data bilgileri hatalı! milli piyango ya şikayet edebiliyorsunuz, ben dilekçemi yazdım. söyledikleri kadarıyla kazanan 100 kişinin uydurma olduğunu düşünüyorum
-
Gönderen:
öncevatan
14 Şub, 2014 09:03
-
Ben den aradım kazanamadınız dediler Oy sa kendileri müşterilerin alışverişlerinin kasa başındaki kasıyerler veya müdürleri telefon numaralarını giriyorlardı Çünkü baktın bir kaç kez lişte yapmışlar ordan kaç adet Akıllı Kadınlar Kulübü indirimli olan ürünleri işaretliyorlardı Yani Kiler çalışanlar hep aldılar bu hediyeleri Reklam kuruluna şikayet edin