banada geldi bioder bioxin bioblas deracine bunlara mesaj atmıstı hepsi bir poşette gelmiş. 2 adet kargo poşeti yurtiçi kargodan. bırsuru krem. güneş kremi şampuanlar saç dökülmesine karsı falan selülit kremi. nemlendiriciler temizleme kremleri fln filan vb. bayaga var
Bana da geldi. Derecıne,bıoblas,Bioder bunlara 3 hafta önce falan mail atmıştım.Aynı gün 2 yerden kargom geldi.Vücut losyonları.Güneş kremleri,şampuan,Saç dökülmesine karşı balsam,tüy azaltıcı krem,yüz temizleme jeli birsürü ürün göndermişler.İsteyin kızlar kesin geliyor.
gelirse yazarım ama sanmıyorum
bana dericine biblas bioder biomen toplu halde bi paket yollamış fena değil daha ne olsun
Bana da su mail geldi
Merhaba Değerli Tüketicimiz;
Öncelikle firma ve ürünlerimize gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Müşteri bilgilerinizi oluşturabilmek ve ilerleyen dönemlerde yeni çıkan ürünlerimiz ile ilgili bilgi paylaşımı yapabilmek adına aşağıdaki bilgilerinizi tarafımıza eksiksiz olarak iletmenizi rica ederiz.
Sağlıklı Mutlu Günler
BIODER
Ad/Soyad:
Saç tipi:
Doğum Tarihi:G-A-Y
E-mail Adresi:
Adres:
Meslek:
Öğrenim Durumu:
Medeni Durumu:
Telefon:
Telefon 2:
Ürünü İlk Nereden Duydunuz?
Banada aynısı geldı,cevap gonderdım. Ikı hafta oldu ses yok,cevap yok,gelende yok. Beklıyoruz.
Banada aynısı geldı,cevap gonderdım. Ikı hafta oldu ses yok,cevap yok,gelende yok. Beklıyoruz.
ben daha 3 ay önce istemiştim aynı öyle mail geldi cevapladım. hiç bişey yok boşuna beklemeyin ümitle
Bızde beklıyoruz saf saf.tesekkurler uyarı ıcın.
Bızde beklıyoruz saf saf.tesekkurler uyarı ıcın.
Rica ederim eğer bana gelirse yazarım.