Tekin Acar Cosmetics
Facebook yarışmamız başlıyor!
”Boss parfümlerinden hangisi yeni ürün Boss Jour konseptinin tamamlayıcısıdır?” sorusuna doğru cevabı ile birlikte ad, soyad, telefon ve iletişim bilgilerini Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin adresine gönder, doğru cevap veren her 50.kişiden biri ol Hugo Boss Boss Jour 50 ml . kazananlardan biri sen ol!
erkek parfümlerinden olacak değil mi tamamlayıcısı?
Çok araştırdım. Yabancı siteler dahil bu konuda açıklayıcı bilgi yok. Boss Noit diye attım
Tekin Acar Cosmetics
Bugün takipçilerimize hediye edeceğimiz yılbaşı kutularını hazırlıyoruz.
Yeni yarışmalarımız çok yakında, takipte kalın!
mehtap hanım bu aratmadan açtıgınız 5.konu ben birleştirmekten bıktım siz açmaktan bıkmadınız az aşagısında açık zaten önce aratın sonra açın lütfen
zaten onuda siz açmışsınız
Yeni, yeni yıl için, Facebook yarışmamız başlıyoooor!
Tekin Acar Cosmetics’e en çok uyan slogan sence hangisi?
#YeniYıldaHediyemTekinAcarCosmetics’ten haghtagi ile sloganını bu post altında paylaş, en çok beğeni alan 3 slogandan birinin sahibi ol sizler için oluşturduğumuz muhteşem hediye kutularından kazan!
*Bu post altına paylaşılan #YeniYıldaHediyemTekinAcarCosmetics haghtag'li sloganlar dikkate alınacaktır. Yarışma detayları için:http://on.fb.me/1bSbDet
HUGO BOSS Facebook yarışmamız ile ilgili sonuçları açıklıyoruz.
”Boss parfümlerinden hangisi yeni ürün Boss Jour konseptinin tamamlayıcısıdır?” sorusuna “Boss Nuit” doğru cevabı ile sıralamamıza girerek Hugo Boss Boss Jour 50 ml. kazanan
Arzu Erol Aksoy
Mehmet Çatak
Murat Erboz
Şeyma Zeynep Öğün olmuştur.
Kendilerini tebrik eder, hediyelerini iyi günler de kullanmalarını dileriz. Hediye gönderimleri 27 Aralık 2013 tarihine kadar adreslerine gönderilecektir. Yarışmamıza göstermiş olduğunuz yoğun ilgi için tüm takipçilerimize teşekkür eder, yakın zamanda gerçekleştirecek olduğumuz yarışmalarımıza değerli katılımlarınızı bekleriz.