16 ekimde kazandığım kartlar yeni geldi.Biraz daha sabredin sizinkilerde gelecektir mutlaka.
16 ekimde kazandığım kartlar yeni geldi.Biraz daha sabredin sizinkilerde gelecektir mutlaka.
hayırlı olsun ufoskop güle güle kullan
Teşekkürler simge ama stres henüz bitmedi,diğer 2 kartı bekliyorum şimdi de
Teşekkürler simge ama stres henüz bitmedi,diğer 2 kartı bekliyorum şimdi de 
gelir onlarda ben çoktan kullandım bile
Aynı isme birden fazla geliyormuş o zaman demekki alara:)
kazandığım 9 adet kartın 3 ü gelmiş oldu.Kendi ismimle 2 adet kart vardı.2 side geldi.İnşallah kısa sürede diğerleride ulaşır...
Merhaba iki kartın ikisi de aynı adres miydi acaba?
Evet aynı adres isimde aynı ama farklı tarihlerde kazanmıştım.
arkadaslar hala gelmed bu kart sonucta bi banka kartı gercı ıcınde belli miktar yuklu ama kartın özellıklerını bılmedığım ıcın arada kaldım resmen baskasının elıne gectıyse ters bişey olmasın bıde yaa arkadaslar bu kartın ozellıklerı ne kazanan arkadaslar lutfen bilgi verin
arkadaslar hala gelmed bu kart sonucta bi banka kartı gercı ıcınde belli miktar yuklu ama kartın özellıklerını bılmedığım ıcın arada kaldım resmen baskasının elıne gectıyse ters bişey olmasın bıde yaa arkadaslar bu kartın ozellıklerı ne kazanan arkadaslar lutfen bilgi verin 
Kartın En büyük Özelliği içinde 49 tl yüklü olması

Başkasının Eline bile geçse kullanamaz .Kartın Aktif hale getirmek ve ilk şifreyi almak için kazandığınız cep telefonun numarasından kartı aktif hale getiriyorsunuz başka numarayla asla şifre alınamıyor. o yüzden korkmanıza gerek yok sizinkide gelecektir yakın zamanda .Bol Sabırlı günler..
iyi bari yaa neyse artık beklemekten başka yapıcak bişey yok peki bu kartın en son kullanım tarihi ne zaman arkadaslar
Arkadaşlar kazandığım yaklaşık 350 karttan 182 tanesi geldi. Gerisini de sabırla bekliyorum...
Arkadaşlar kazandığım yaklaşık 350 karttan 182 tanesi geldi. Gerisini de sabırla bekliyorum...
1 tane bile kazanamayan var nasıl kazandın okadar baya şanslıymışsın