2 tane kazandığım kart mesaj gelmeden geldi mutlu oldum pek bi =D
siz ne zaman kazandınız ya ben kazanalı 2 ay oldu daha gelmedi
16 ekim ..
fostageye katılıyorum kartlarım dün geldi anında mesaja cevap geldi ve anında aktif oldu 24 saat falanda demedi gittim paramatiğe şifremide değiştirdim !!
bana daha gelmedi arkadaşlar ne msjından bahsediyosunuz daha detaylı anlatırmısınız lütfen?
bana daha gelmedi arkadaşlar ne msjından bahsediyosunuz daha detaylı anlatırmısınız lütfen? 
Kartınız geldikten sonra kartınızı kullanabilmeniz için şifre almanız gerekiyor kartın sonundaki 4 haneli rakamı ve kartın arkasındaki numarayı 3340 a mesaj atarak şifre talebinde bulunuyorsunuz .ve şifreniz size mesajla bildiriliyor o mesajdan bahsediyoruz .
herkese geldimi arkadaslar bana henuz gelmedi
byucekal bana da gelmedi ama yakında gelir.
ya evde olmayınca not fln bırakırlar mı ?
kurye mi getirio
bana cvp vercek yok mu 
Kısacası aktif dağıtım getiriyormuş.Aktif dağıtımın kendi şehrindeki telefon numarasını öğrenip bir kontrol edebilirsin.
benim kartımda gelmedi hala bakalım inşallah gelir
ya ben 17 ekimde kazandım ama bi mesaj geldi 12 aralıkla ilgili bi mesaj başka ne ses ne soluk var arıyorum 1 veya 2 hafta içinde gelecek diyorlar ama o 1-2 hafta hiç geçmiyoo...
Aktif iletinin İstanbul merkezini aradım;kartım gelmiş ama bulunduğum şehirdeki kurye görevlisi zahmet edip kartımı getirmiyor