Aynı kişi kampanya süresince sadece bir kez ödül kazanabilir. Talihli olarak, hat sahibi değil kısa mesaj ile gelen bilgiler esas alınacaktır. Ayrıca kampanyaya katılan aynı operatör hat numarası ve/veya aynı hat sahibi birden fazla ödül kazanamaz.
Aynı isim ile kayıt yaptırmayın arkadaşlar..herkes 1 defa kazanabiliyormuş...
Alara nın yazdıgı yazıdaki altı cizili cumle kampanya sartlarında bulamadım, Simdi tekrar okudum kampanya sartlarını bir hat birden fazla hediye kazanamaz yazıyor, bir kişi birden fazla hediye kazanamaz demiyor
Aynı kişi kampanya süresince sadece bir kez ödül kazanabilir. Talihli olarak, hat sahibi değil kısa mesaj ile gelen bilgiler esas alınacaktır. Ayrıca kampanyaya katılan aynı operatör hat numarası ve/veya aynı hat sahibi birden fazla ödül kazanamaz.
Aynı isim ile kayıt yaptırmayın arkadaşlar..herkes 1 defa kazanabiliyormuş...
Alara nın yazdıgı yazıdaki altı cizili cumle kampanya sartlarında bulamadım, Simdi tekrar okudum kampanya sartlarını bir hat birden fazla hediye kazanamaz yazıyor, bir kişi birden fazla hediye kazanamaz demiyor
aynı hat ile kazanmak zaten imkansız.Aynı kişi kampanya süresince sadece bir kez ödül kazanabilir diye yazıyor.Onu kastettim ben.
inanmıyorummmmm kazandımmmmmmmmm
bi formülü var mı şansa mı..
yok canım bn bilmem formul fln varsada
tamamen şans
kaç sefer denedm olmamıstı
bu iki kere vermesi ii oldu demek ki
bi şifrem daha var babamın hattından denicem bi de
tamamen şans
yav söliimde benim adamda gelirkene alsın bi cips bari tutar belki bide kazanılan kartla sadece çerezmi alınıyo alış veriş yapılabiliyomu..
tamamen şans
yav söliimde benim adamda gelirkene alsın bi cips bari tutar belki bide kazanılan kartla sadece çerezmi alınıyo alış veriş yapılabiliyomu..
dene canım bana bile ççıktıysa sanada cıkar

onu bende merak ediyorum
bi de nerelerde geçio
tamamen şans
dene canım bana bile ççıktıysa sanada cıkar 
onu bende merak ediyorum
bi de nerelerde geçio
bilmiyorumki okudumda anlamadım çok uzun okurken kafam karıştı bilen varsa yazsın bi zahmet
bu arada şansın daim olsun..
ayrıca önceden 3 kere katılmstım 6 kontorumde geldi bugün
5 şifrem vardı ilkinde kazandım

geriye kalan 4 taneyide baska hatla denedim olmadı