Gönderen Konu: çerezza 'dakkabaşı 49 lira yüklü bonus hediye kart'  (Okunma sayısı 110027 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı meltem2780

• Usta Kampanyacı
  • prenseslerim
Ynt: çerezza 'dakkabaşı 49 lira yüklü bonus hediye kart'
« Yanıtla #300 : 12 Ekim 2009, 23:34:22 »
bende 7 tane ard arda yolladım ama sonuç sıfır malesef kazananlardan biri olmadınız bu sitede en az 50 tane yollandı kim kazandı merak ettim hilesi mi var yoksa oyunmu bilemiyorum bidahada almam okadar cipsi kim yiyecek hepsininde ağzını açtım şans değil bu bişeyler var
Tecrübe, bir insanın başından geçenler değil, başından geçenlerin bıraktığı izlerdir

Çevrimdışı lanset99

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #301 : 13 Ekim 2009, 00:54:34 »
bu işte bir iş var ama ne anlamadım gitti beence ya vermiyorlar yada kendi adamlarına veriyorlar bugünde 3 defa farklı zamanlarda denedim her defasında 8 tane şifreyi arka arkaya gönderdim sonuç yine sıfır yeter artık her taraf cips oldu toplam 84 şifre ve 168 kontör uçtu gitti yalan oldu
benden buraya kadar katılacaklara bol şans diliyorum

Çevrimdışı nyks

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #302 : 13 Ekim 2009, 01:03:51 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
bu işte bir iş var ama ne anlamadım gitti beence ya vermiyorlar yada kendi adamlarına veriyorlar bugünde 3 defa farklı zamanlarda denedim her defasında 8 tane şifreyi arka arkaya gönderdim sonuç yine sıfır yeter artık her taraf cips oldu toplam 84 şifre ve 168 kontör uçtu gitti yalan oldu
Gerçekten 84 şifreyle hiç kazanamadıysanız büyük şanssızlık. 84 tane şifreyi nereden buldunuz almadınız herhalde o kadar cipsi kazanılacak ödül zaten 49 tl 150 kontör fiyatı 30 tl.

Çevrimdışı lanset99

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #303 : 13 Ekim 2009, 01:40:31 »
3 koli Çerezza aldım 72 TL ye bazılarından 2 şifre çıktı toplam 84 şifre çıkmış oldu ama hepsi boşa gitti bu ne biçim bir iştir anlamadım benimkisi artık şanssızlık boyutunu aştı bedevilik boyutuna vardı. artık pes ettim bir daha da almam
Gerçekten 84 şifreyle hiç kazanamadıysanız büyük şanssızlık. 84 tane şifreyi nereden buldunuz almadınız herhalde o kadar cipsi kazanılacak ödül zaten 49 tl 150 kontör fiyatı 30 tl.

Çevrimdışı self_control

• Usta Kampanyacı
  • tamda avatar altı :Pp
« Yanıtla #304 : 13 Ekim 2009, 01:51:10 »
bence bu kampanyada "en azından şimdilik" mantık aramamak lazım.
ya adamlar çok akıllı kontör avcısı, yada biz çok çok çok şanssızız.
haa şöylede birşey var, her numaraya sadece 1 defa verilen bir şey için bu forumdan yanlızca 1-2 kişinin kazanması da düşündürücü.

GS FAN CLUB

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #305 : 13 Ekim 2009, 02:02:21 »
bence bu kampanyada "en azından şimdilik" mantık aramamak lazım.
ya adamlar çok akıllı kontör avcısı, yada biz çok çok çok şanssızız.
haa şöylede birşey var, her numaraya sadece 1 defa verilen bir şey için bu forumdan yanlızca 1-2 kişinin kazanması da düşündürücü.

kesinlikle haklısın kazananlardan ilk bendim ama bu kadar şifreyle kazanamayanlara şansızsın demek haksızlık olurdu:S
Dünyalar kadar değil aşklarım kadarsın...

Çevrimdışı soldierkan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #306 : 13 Ekim 2009, 02:02:53 »
Hergün 480 tane 49 tl vermeleri lazım Ve şuana kadar 1440 adet 49 tl vermiş olmaları gerekli fakat bu forumda gönderen o kadar kişi arasından 2 kişinin kazanması çok gario geliyor bana !
Bu kampanyaya şuan için kesinlikle güvenilmez

Çevrimdışı adriana1983

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #307 : 13 Ekim 2009, 02:10:39 »
Bende 2 tane yolladım sonuç hüsran ama 84 tane olsaydı o asıl daha kötü olurdu yani 84 taneye bence en azından 5-10 kere çıkması lazımdı en az. :-\

Çevrimdışı hako65

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #308 : 13 Ekim 2009, 09:02:30 »
dün ben kazanamam diyerek sadece 2 şifreyle katıldım kazandım. valla şans işi bende inanamadım dakkaya falanda bakmadım. canım sıkılıyodu bi katılayım dedim valla :)
Devam eden kampanyalarımıza beklerim:)

Çevrimdışı dilemma21

• Usta Kampanyacı
    • Bedava hediye
« Yanıtla #309 : 13 Ekim 2009, 09:03:41 »
dün ben kazanamam diyerek sadece 2 şifreyle katıldım kazandım. valla şans işi bende inanamadım dakkaya falanda bakmadım. canım sıkılıyodu bi katılayım dedim valla :)

güle güle harca cnm
Güzel bir söz, kökü sağlam, dalları göğe yükselen bir ağaç gibidir.