Kırmızı tonda şifreler ve beyaz tonda uzun bir bandrolle içerisine oturtulmuş..Ben şimdiden 20 tane aldım ve kenarda bekletiyorum..Ayın 9'una da az kaldı:-) Allah'tan son zamanlarda Maç varda eritebiliyorum arkadaşlarla:-)
ben 2 tane alıp yedim şifreleride koparıp kaybolmasınlar die bi yere sakladım ama nereye sakladığımı bi türlü hatırlayamıorum inş. kampanya başlamadan bulurum
ben 2 tane alıp yedim şifreleride koparıp kaybolmasınlar die bi yere sakladım ama nereye sakladığımı bi türlü hatırlayamıorum inş. kampanya başlamadan bulurum
:p süper.
bende de 9 tane oldu.bakalım işi öğrenene kadar kaç şifre harcayacağız
bugün ruffles aldım, onda bi buçuk şifre çıktı

ikinci şifrenin 3-4rakamı yoktu, neyse bi şifreyle şansımı denicem artık
bügün 3 tane doritos aldim 1 tanesinden 2 şifre cikti

elimde total 3 şifre var 3de1 yaparim inş =)
arkadaşlar ben bonus kart kullanıyorum. bu kartlar yüklü gelecek bana kart gelmesin hesabıma yükleseler olmaz mı adıma 2 kart yerine? sizce kazanırsak nasıl olur.?
arkadaşlar ben bonus kart kullanıyorum. bu kartlar yüklü gelecek bana kart gelmesin hesabıma yükleseler olmaz mı adıma 2 kart yerine? sizce kazanırsak nasıl olur.?
49tl yüklü Bonus kartı yolluyolar sanırım KOTALI KART gibi , bi karta 49tl havale ediceklerini sanmam
dün markette baktım ruflesin üstünde yazıyo yeni kampanya sadece cerezzada değilmiş